9.4.09


Tuliaisia. Hihh!

"Kaunista" kaupunkimaisemaa. Aarggh..
Sydäntä raastaa moinen. Missä kaikki vanhat
historialliset rakennukset ja mukulakiveykset?
Miten hitossa minä olen päätynyt tänne?
Kevät, ...onneksi!

Beste (Tanskan vaari) laittaa tyttöä päiväunille ja äiti kipaisi koneelle. Näin tänään täällä. Kävimme aamukävelyllä tuulessa. Tyttö oli kolmipyöräisellä ja innoissaan. Uuden pyörän hankinta on edessä, kun se 3-pyöräinen jo aika pieni. Kävimme katsastamassa hääpaikan. Sielä oli siisti ja rauhaisa tunnelma. Sitä sielä on kyl ollut melkein aina. Ehkäpä päiväunien jälkeen kipaistaan kirpparille?!?

Lumet sulaa kovaa vauhtia. No on jo aikakin. Kohta saa aloittaa pihahommat. Suurempana muutoksena pihalla suunittelemme punotun pajuaidan laittamista. Se toimisi näköesteenä kadulle. Ehkä muistat aiemmista (syksyn) postauksista, että kaupungin väki leikkasi kaikki näköesteet pois... Innolla odotan myös ihan tavallista pihan siistimistä, kukkien istuttamista, haravointia ja nurmikon leikkuuta. Voisin jopa harkita tekeväni puutarhurin töitä työkseni. Aitoa ja rehtiä, fyysisesti rankkaa työtä. No ainakin vähän aikaan. Huonot kelit voisin viettää sisällä - kukkapaupassa. :-) Deal.

Nyt, lounaan laittoon. On ollut nautinto lukea blogejanne keväästä ja uudistuksista. Blogit voittaa kaikki sisustuslehdetkin. Kiitos siitä!
Iloa!

4 comments:

Niina ♥ said...

Voi miten suloinen rinsessan hymy täältä tänään löytyikään!! Ja tuo lehmä,vai olisiko sittenkin sonni? loisto tuliaisen olette saaneet, tuo lippuväritys on ihan huippu!!

Peikonlehti said...

Ihana tuliainen! Siis missä ihmeessä kevät on jo noin pitkällä että kukat nousevat esiin? Ihanaa!

Mukavaa Pääsiäistä!

Lotta said...

Terkkuja Lapista! Ihana tuliainen... :)

anni said...

Niina,

Tanskasta tulee tanskanvärisiä tuliaisia..Hih.. Prinsessa oli kovin mielissään besten vierailusta. NIIIIIN kovin harvoin näkevät toisiaan..

KIITOS kommentistasi!


Peikonlehti,
Kiitos kommentistasi. Juuh, tuliainen mielytti muakin kovin ja hymyilytti. Kevät on "Kouvostoliitossa" (=Kouvola) :)

Lotta,
Aah, kiiiitos! Toivottavasti lomasi on ollut mainio!