7.9.09

Ei ole kirjoituttanut tämä bloggailija.. Ei ole ei. Nyt vähäsen kirjoituttaa. Here it comes.. Harjoitellaan.

Töistä tultuaan hetken ajattelin (klo 9:00 aamulla), että menen nukkumaan. Olisin sen ansainnutkin 3 tunnin yöunen jälkeen (töissä), mutta jäin katsomaan olohuonettani... JA... Nyt mä teen sen, kokeilen kaikki omistamani (alakerrassa) olevat huonekalut (mitä jaksan vaan siirtää) ja yritän saada jotain muutosta. Mahdollisesti parempaan suuntaan. Nyt olen siirtänyt huonekaluja mooooonta tuntia, välillä käynyt labrakokeissa ja nyt tullut takas jatkamaan. Näyttää vähän erilaiselle, enkä oikein tiedä näyttääkö paremmalle tai pahemmalle. Mä vaan tarvin NIIIIN tätä muutosta. Päädyin järjestelemään 3 tilan huonekalut: olohuone, ruoka-/työhuone, eteinen..

Mä haluan olla turhamainen! Ja kaipaan NIIIIIN kaappia.. siis edelleenkin. Pentikin myymälässä olis yks. Huohh, melkein 400,- ... Kyllä, olen käynyt läpi kaikki mahdolliset kirpparit ja ostomyyntiliikkeet ja viettänyt sata tuntia huutonetissä.. Nothing!

Mut se tulee sit kun se on tullakseen, siihen asti jankkaan siitä.

No mitä mä sit haluan? Olkkarin, jossa on fiilistä ja tunnelmaa, 'sitä jotain', väriä, muttei riemunkirjavaa, vanhaa-vanhaa-vanhaa ja ehkä ihan vähän uutta.

Monta tuntia selailin kirjoja, lehtiäkin olisi voinut kun niitä on kerääntynyt ihan kamalasti.. Mut tässä jotain, mikä ihastutti jollaintavalla:

(kuvat siis näistä sisustuskirjoista...)
Näissä kuvissa jokaisessa on sitä jotain.. joko kokonaisuus, väri, muoto, tyyli, yksityiskohta tms...Mistä sä pidit?
Nyt siivoan, järjestelen ja otan
muutaman kuvan.. Sitten näet...


******************************
Postilaatikkoon tuli jotain ihanaa.
Kiitos, tuntui hyvälle!

xxx

1 comment:

Lotta said...

Moikka!!! Tykkäsin tuosta kuvasta, missä oli valkoinen sohva ja seinällä paljon pieniä tauluja.. Haaveilen valkoisesta sohvasta - ehkä ensi kesäksi?! Ja sitten taas talveksi punainen, there's a thought.

Avaimenperä & kaulanauha. Niissä oli sitä jotain.. Ensin aloin tekemään Monalle ja sitten näin avaimenperät ja tein vielä siulle ja Hennalle ja itsellenikin. :) Ollaan siis samiksia. :) :)