8.9.09

....Vielä vähän..

Olin tänään vanhempainillassa. Aiheena oli hygienia ja bakteerit.. Ja uhh, kun omatuntoni alkoi soimata. Mun perheenhän pitäisi jo joko melkein olla kuollut tai olla todellakin TOSI sairaita, jos bakteereista/siivouksesta olisi kyse. Mutta aihe sai ajamaan marketin kautta ja monenmoista "rättiä"/ liinaa ja siivousainetta tuli ostettua. Pakko tehdä asialle jotain, Sen verran se kosketti. Yritän ainakin parantaa siivoustyyliä, etten siis siirtäisi bakteereja vain paikasta toiseen vaan poistaisin edes osan. Tänään kävin läpi ovenkahvat.. Ja tästä päivästä lähtien meillä PESTÄÄN KÄSIÄ PALJON USEAMMIN! Ja saippualla ja huomattavasti pidemmän ajan ja PAREMMIN (kaikki sormet ja kynnen altakin..)! Merkkaan myös kalenteriin petivaatteiden ja pyyhkeiden vaihdot, ettei jäisi.. Kaikki tiskirätit, joita voi sillä nimellä kutsua joutuisi roskiin..

Mitenköhän nopsaa se taas sit unohtuu? Jokatapauksessa.. Kunpa olisi siivoja kotona.. Kunpa olisi sisäkkö.. kunpa-kunpa... Kunpa olisi ahkera vastuuntuntoinen ja aktiivinen äiti, mut kun en aina jaksa.. En edes kovin usein.

Puhdasta ja bakteeritöntä yötä!

5 comments:

Niina ♥ said...

Ihan relax vaan, Kaikkea ei voi eikä saa siivota pois. Ja totta on että siivouksessa tärkeintä on siivousvälineiden kunto ja puhdistuskyky. Mä en tajua et joku viel oikeesti käyttää vanhaa pyyhettä moppina ja vanhaa t-paitaa vessanpesu rättinä (olen meinaan nähnyt, yöks!!)Toi ovenkahva jutska on ihan totta, niitä pitäis muistaa putsata paljon useemmin!! Mä hurahdin tohon mikrokuituun aikaa sitten =)

Anna said...

Ensi vierailulla blogissasi: olipas kiva uusi löytö!

Älä suotta stressaa (tuttu tunne kyllä vanhempainiltojen jälkeen). Sehän jo kertoo paljon, että asia jäi vaivaamaan. Sinä välität. On varmasti ihan liikaa ihmisiä, joita asia ei voisi vähempää hetkauttaa. Ja "saarna" oli tarkoitettu juuri heille. Jos nyt olivat ylipäätään paikalla...

anni said...

Niina, Thanks.. opettelua ja harjoittelua tämä miulta vielä vaatii.. Olen nimittäin melkoisen huono tässä siivoilussa. Siivoan aina ennen vieraiden tuloa..

Anna, Kiitos kommentistasi. Kiva kun löysit, tule taas!!! Hygienia"saarna" puri minuun hyvin, taisin kyllä tavrita sitä.. Laiskuus ja saamattomuus vaan voittaa niin usein..

RuusuLiisa said...

Muistaakseni proffani sanoi joskus aikoinaan, että parasta mitä vanhempi voi lapselleen sallia on mustat kynnenaluset :) Sait minusta vakilukijan- upea blogi!

anni said...

Ruusuliisa,
Kiitos ihanasta kommentistasi. Tervetuloa lukijaksi. En oikein tiedä, montako miula niitä on, enkä mitään lasureita osaa käyttää. Jokainen kommentti tuntuu KOVIN hyvälle. Tule pian taas!