16.9.09

Keskiviikko: kaksiOlohuone
tänään
Yksi hääkuvista pääsi kehyksiin.
Paikkaa ei vielä ole.
Katsellaan.. Minne ja miten.
Olen ollut aikaansaava.
Ruuvasin naulakon seinään,
josta mies ei tykkää. Mutta
tuskin edes huomaa sitä.

*****
Päivän herkku. Mustikan makuinen oli parempi.


*****

Viime viikolla ystävältä lahjoituksena saatu sohva on löytänyt oman paikan, toistaiseksi. Sohvan uusi omistaja kiittää vielä kerran. Nyt olohuoneemme näyttää tilavammalle, tosin istuimia saisi olla lisää.. Edelleen unelmoin täydellisestä kaapista (ja mahdoll. pöydästä).. mut tämä on jo pieni askel eteenpäin. Olohuoneessa haisee pahalle. Suihkutin uudet sohvanpäälliset suoja-aineella, jotta kestäisivät hieman kauemmin meidän kulutusta.. Nyt siis haisee ja todellakin. Siivoilu jatkuu.. Ikuinen pyykkivuori pienenee millimetri kerrallaan, kunnes kasaan lisätään taas vaatetta. Loputon taistelu.

Illalla on päiväkodilla lapsille ja vanhemmille järjestetty syystapahtuma. Menemme siis aktiivisina sinne. Ennen sitä vielä ruoanlaittoa, imurointia, tavaroiden siirtelyä, suihkua ja menoksi..

7 comments:

Neiti Nimetön said...

Tykkään kehyksistä, joihin olet laittanut hääkuvanne! Tulee sellainen olo, että jotain tärkeää on laitettu laatikkoon jemmaan ja esille.

Globe hopen laukku on myös super!

*Katinkainen* said...

Tosi näpsäkän sohvan on ystävä sinulle lahjoittanut!!!
Ihanan värinen seinä!!!<3<3<3
Ja tuo sinun hääkuvasi on huippu!!!
Meiltä muuten löytyy samalainen naulakko!!
Se on neitokaisen huoneessa korujen huilipaikkana!!!=O)
Minä tykkään numeroista!!!
Ihanan viihtyisä olohuone teillä!!!
Voisin ihan heti tulla istuskelemaan ja rupattelemaan uudelle sohvallesi!!!=O)

Niina ♥ said...

Näyttää hyvältä. Ihanan isoja kukkia..(heiluttaa lähteneelle sohvalle ;D)Mikä loistava nappikokoelma. Mun 1/2 purkillista pyrkii samaan jokupäivä =) Tsmppiä pyykkimörön selätykseen!!

Teija said...

Tosi hieno tunnelma olkkarissa! Ja sohva on makkia... Tykkään myös kynttiläasetelmasta sivupöydällä.

Anna said...

Ihanaa! Siellä se meidän sohva nyt asustaa uudessa kodissa ja uudessa kuosissa! Olkaa hyvä ja hyviä istumahetkiä! :)

Kaunista, kaunista muutenkin; ei tartte rouvan yhtään voivotella ;) Lisää kampetta tulossa: taulu ja kuriiri tulevat sunnuntaina tupatarkastukselle. Valokuvaaja itse on valitettavasti sen verran flunssainen, että jää kotiin potemaan :(

Soitellaan vielä ajankohdasta! Su nähdään!

RuusuLiisa said...

Näyttää hyvältä :) Tunnelmallista!

anni said...

Neiti Nimetön, KIITOS kommentistasi. Hääkuvien joukossa on muutama helmi (monen helmen joukossa), mitkä päätyvät seinälle, pitää vaan löytää se oikea tapa/ paikka..

Globe Hopen laukut (+vaatteet) ovat supereita. Kunpa raaskisin ostaa niitä lisää. Käyn aina kuolaamassa Mikkelin Kenkäverossa.

Katinkainen, KIITOS ihana! Oranssi seinänväri on ollut seinässä nyt parisen vuotta. Edelleen tosi mieluinen, vaikka huomaan ajattelevani maalaamista useammin ja useammin.. Pitäisi toisaalta olla rohkeampi lsiäämään muitakin värejä tuohon, kuin valkoista pelkästään.

Ja katinkainen, Olet tervetullut sohvallemme rupattelemaan! :D


Niina, KIITOS kommentistasi.
Luojan kiitos vanha sohva löysi uuden kodin. Isot viherkasvit aiheuttavat mussa ristiriitaisia tunteita, tykkään ja ei.. Mut jokaiseen kasviin liittyy tarina enkä tietenkään raaski niistä luopua. Ja kai minun ON vaan pidettävä yllä sitä pientä puutarhuria itsessäni..


Teija, KIITOS!!! Sohva on mieluinen meillekin.. :D Kynttilät hääseremoniasta jääneet. Enkä ole juurikaan raaskinut poltella...


ANna, KIIIIIIITOS! Ei tää rouva kovinkaan voivottele, haluaa ja haluaa jotain vaan.. You know.. Ja tää ei rauhoitu, ennenkuin on sen jonkuns aanut. Hitsi kun ei vaan tiedä, mikä sen pitäisi olla..

Tervetuloa! Odotamme jo! Paranemisia!!!


Ruusuliisa, KIITOS kommenistasi. Kiva kuulla. Tunnelmalliseen pyritäänkin. :D


Kiitos kaikille, olette ihania!