14.9.09

sellainen maanantai

Miten nää päivät voi oikein lentää NÂIN nopeasti? Nuorempana mua ärsytti kun jokainen mummeli sanoi, että voi kun aika lentää ja oletpas sinä kasvanut tms.. No nyt olen samanlainen, mummelikö siis jo kolmekymppisenä? Mut niinhän se on. En nykyään ehdi tehdä mitään, kun jo päivä on mennyt. Tehtäviä juttuja on kilometritolkulla, mutta ensisijaisena vaatteiden lajittelua ja syksyvaatteiden etsintä. Minne ne on kaikki hävinneet?

Päivä vilahti ohi lähinnä kotona tytsyn kanssa. Leikimme, katsoimme yhdessä peiton alla piirettyjä, luimme kirjaa, nukuimme päikkärit ja söimme pastaa. En tosin ole ihan varma, nukkuiko tytsy lainkaan päikkäreitä, koska äiti nukahti ensin ja heräsi siihen kun tytsy pyysi leikkimään.. Melkoinen äiti. Väsynyt äiti?

Kuvasin kameran videotoiminnalla tytsyn leikkiä pikku muumihahmoilla (+muumitalolla). Koko leikin ajan tytsy lauleskeli ja hahmojen ns. vuorosanatkin olivat laulua.. Hassu lapsi. Autolla ajaessa takapenkilä kuuluu muminaa ja jutustelua, vaikkei olisi edes leluja mukana.

Illemmalla pääsin käymään salilla ystävän kanssa. Onneksi. Se tuli NIIN tarpeeseen. Torstaina taas.. PAKKO.

Vesirokko on paranemaan päin ja tytsy menossa huomenna taas päiväkotiin. Onneksi. Kunpa olisi aamulla super-hyper energinen ja jaksaisi siivoilla ja järjestellä.. KUNPA!!! Koti on melkoisessa kaaoksessa. Ja jos ette usko, saa tulla katsomaan! Tänään aamulla meillä kävi nokimies, joka oli komean näköinen, mutta haisi vanhalle viinalle.. Hihh, kiva ammatti. Hänkin katsoi kotiamme pitkään ja mua ei edes nolottanut.. Olisi kyllä pitänyt.

Ostoslistaa:
-mustaa spray väriä
-valkoista spray väriä
-se täydellinen kaappi (edelleenkin!!!)

-kukkia

-mustia t-paitoja
-syystakki

ja-ja-ja...


Että tällainen maanantai ja TAAS se meni. Viuh!!!


ps. Ylimääräinen sohva edelleen
olkkarissamme. Aaaarggh!

1 comment:

RuusuLiisa said...

Mukavaa, että tytsy paranemassa :)