8.9.09

Tiistai

What a day! Ihan alku-alkuperäinen suunnitelma oli, että koulu alkaa taas ja olisin lähiopetusjaksolla Mikkelissä. Mutta 2:n päivän tunnit peruuntuivat ja minä huokaisin helpotuksesta. En olisi millään jaksanut 4 päivää opetusta.. Mut nyt voinkin pitää muutaman ns. vapaapäivän.. Maanantaista tulikin melkoinen huonekalujen ja tavaroiden siirtelypäivä, ihan hyvä sellainen, muttei tietenkään tullut valmiiksi. Ja koska minulla olisi ollut opiskelujen poisjäännin takia (koulutehtäviä ei tietenkään voi tehdä!!!) vielä toinenkin päivä ns. sisustusta, tiistain suunnitelma oli saada alakerran kaaos valmiiksi ja siivoilla ja pyykkäillä, mutta ihan niin se ei mennytkään. Tyttö oli haettava päiväkodista 2 tunnin sielä olon jälkeen -> VESIROKKO! Yeah!!! Nyt on kotona pilkullinen vähän kipeänoloinen tyttö, jonka seurassa olen viihtynyt, enkä siivoillut.

Mutta, jotain ihanaakin tapahtui.. Ystävä kirjoitti blogissaan, että sohvat menneet vaihtoon ja tämä heti hihkaisi, että mitä tapahti "vanhoille" Ektropeille?!? Ystävä soitti ja saatiin sovittua että sohvan voi tulla hakemaan itselleen, jos/kun niin haluaa.. JEEEE!!!!! Nyt mulla on HYVÄ syy päästä eroon vanhasta divaanisohvasta, jossa ei sinänsä ole pahempaa vikaa (vähäsen kuluneen oloinen päällyskanagas).. Eli huomenna pikainen käynti Helsingissä, sohvan katsastus ja Ikean kautta takaisin, josta uudet päälliset mukaan.. JEE!!! Sairasta lasta tulee mummo hoitamaan ja me päästään hakemaan meille uusi sohva.. :D Nyt mietintää, minkä värinen päällys? Tietysti haluaisin sen valkoisen, MUTTA.. kun ei olla kovin siistejä ihmisiä (tiedän-tiedän, saa pestyä, mut...) mutta haluis silti.. Eli tämä haluaisi kahdet päälliset!!! Ahne! Mutta toisaalta "harmittaa"/mietityttää kun "kaikilla" on ektropit.. Toisaalta iloinen, että saan tavaran, jolle ei ystävällä ole enää käyttöä.. Ja jos/kun mulle sama tilanne tulee eteen (samaisen sohvan kanssa), kiertoon menisi se sohva ilman suurempia tunnon tuskia. Muuten kun olen tuommoinen mmmm.. kerääjä enkä helposti (varsinkaan huonekaluista) tavarasta luovu. Yritän löytää uuden paikan/ käyttötarkoituksen tai duunaan.. Nytkin on alakerrassa ihan selvästi liikaa huonekaluja, enkä raaski luopua.

siis uusi ongelma, mitä tehdä vanhalle sohvalle.. Laitan tännekin siitä "ilmoituksen" (kunhan saan otettua kuvan!), jos joku haluaisi...

Nyt on kyl sitten IHAN PAKKO saada kiva kaappi.. ja sohvapöytä... Hihhihh.. Mietin hiljaa, jos maalaisin ulkona lojuvan armeijan rosoisen laatikon valkoiseksi ja siitä saisi ns. sohvapöydän.. MMM.. Mut sit haluaisin viel uuden nojatuolinkin, samaa Ektorpia ku tuleva mahdollinen sohva. Mutta, minne se mahtuisi, JOS löytyisi kaappi.. Eli, tällaista miun päässä. Eli, kaikki siis kunnossa jos päässäni sisustuttaa?

Eli, nämä ehdottomasti suosikkejani, jos/kun...
Mutta, ehkä myös nämä..

Tuo beige on ehkä se meidän.. Punainenkin ON ihana,
mutta juuri kun halusin (oranssista) olkkarista
rauhallisempaa, punainen sohva EI todellakaan auta asiaa.Eli, näitä yllä mainittuja myy IKEA tällähetkellä (kai?!?)

Mutta alla sitten ruotsalaisen nettisivun tarjontaa
Ektropin päällisistä, jotka kiinnittivät huomioni..
http://www.bemz.com
Vihreä vaihtoehto olisi ihan mieluinen..Musta graafinen (yllä Marimekko) kuvio ihan
mieluinen myöskin, muttei kyseiseen tilaan..


Jees, nyt tuli yliannostus Ektorpia. Huomenna
näemme, tuleeko sohva kotiimme vai ei..


No comments: