21.9.09

sunnuntai meni jo..

Saimme ihanaa postia.. Häissämme vieraat ovat kirjoittaneet meille kirjeitä. Saimme muutama päivä sitten 2 kirjettä ystäviltämme. Ilahdutti tosiaan ja muistutti ihanasta päivästä!!! KIITOS! Yleensäkin POSTI on ihanaa.. kirjeitä ja kortteja on ihanaa saada ja myöskin lähettää. Lapsena/ nuorena minulla oli moooonta kirjeystävää ja tavallista ystävää, joihin pidin yhteyttä kirjeitse. Viikossa lähetin useita kirjeitä, nykyään kovin harvoin. Suurin osa kirjeistä olen säilyttänyt ja ne säilyvät jatkossakin vanhassa matkalaukussa. Nykyään lähettelen lähinnä postikortteja tai merkkipäivä tervehdyksiä kortteina/ paketteina.. Sähköposti/ internet ovat korvanneet tavallisen postin, mutta minun täytyy myöntää että olen ehdottomasti perinteisen postin ystävä - käsin kirjoitetut tervehdykset lämmittävät. Jo pitkän aikaa olen halunnut liittyä postcrossing'iin.. En ole vaan saanut aikaisekseen. Mutta heti kun saan, niin saan.. JA couch surfing kans, kunhan mieheni suostuu. Kenelläkään kokemusta?!?

Minun, hups siis meidän pitäisi lähettää (hää) kiitoskortit. miten en olekaan saanut niitä vielä aikaisekseen? Tänään tein joitain malleja, joita sitten tarkastellaan mieheni kanssa. Hääkuvat yleensäkin pitäisi tilata. Siis kuvina joillekin, kirjana meille itsellemme ja vanhemmillemme pienempänä versiona.


Saimme tänään yhden häälahjoistamme, mikä odottaa nyt kehystämistä ja seinälle pääsyä. Kaunis! Tunnelmallinen! Tyylikäs! Ja ihaninta siinä on se, että teos on ystäväni miehen tekemä - tutun silmä siis linssin läpi katsonut. Uskomattomat taidokkaasti! Kiitos!Viikonloppu meni kovin nopeasti. Toki pitkä työvuoro vei suuren osan ajasta, mutta muutakin sain tehtyä. Iloikseni huomasin, että olin paremmalla mielellä. Lauantaina olimme koko perhe kotona. Kokkailimme yhdessä, söimme ja tanssimme. Ulkona ohikulkijat varmaankin ihmettelivät, kun pimeällä sisälla loistavat valot valaisevat kaiken kuin telkkuruudun. Eikä tietenkään meillä ole verhoja edessä. Saavat katsoa! Sunnuntai aamulla leivoimme suklaaskonsseja.. Nam! Ystävä kävi pikaisella vierailulla (kiva kun kävit!!) ja teimme pihahommia, minkä jälkeen mummolaan syömään sienikastiketta. Ihan kiva viikonloppu, olisipa se vaan ollut pidempi!

Kuuntelen tätä...

Energiaa, voimaa ja
iloja uuteen viikkoon!

2 comments:

Niina ♥ said...

Anni liity ihmeessä postcrassaajaksi! Se on ihan älyttömän kivaa ja saa itse jopa hiukan vaikuttaa millaisia kortteja haluaa vastaanottaa!! Suosittelen! Luin muuten tuosta 10 kohdasta että haluaisit oppia hiihtämään..Hauskaa, mä olen aina inhonnut hiihtoa..tosin tyttö rakastaa hiihtoa ja odottaa jo kovasti talvea.

anni said...

Niina, KIITOS kommentistasi.
Pitää liittyä..Kiinnostaa.. pitää-pitää-pitää.

Musta tuota 10-asiaa oli yllättävän vaikeaa tehdä, mutta sitten kun se lähti käyntiin, ei ollut harmainta aavistustakaan, mitä on tullakseen. Sellainen siitä nyt tuli. Jos tekisin uudetsaan, tulisi mieleen varmaankin ihan muut asiat.

:D