4.11.09

Palasia sieltä, palasia täältä.






***



Kiitoskortit ruskeissa ekokirjekuorissa
ovat joko lähdössä tai jo lähteneet matkaan.

...Ystäväni, jos mahdollisesti et
ole saanut vielä korttia,
nähnyt sitä täälläkään?!?



***


Päivät kalenterissa täyttyvät vauhdilla. Täytänkö niitä ihan tietoisesti tai onko elämä oikeasti sellaista rumbaa et velvoitteet on vain hoidettava? No joo ja ei.. tietoisesti täytän kalenteriani ja mielelläni tapaan ystäviä, mutta teen sitä joskus silloinkin kun pitäisi tehdä jotain muuta. Mutta tytsy kyllä yksi päivä sanoi: " Äiti, rakastan sua... varsinkin silloin kun sä olet kotona!! Auts, sitä syyllisyyden tunnetta! Se on sielä kokoajan.. mutta silti, ristiriitaisesti mennään arkea eteenpäin. Onneksi otan kyllä tytsyn mielelläni (varsinkin nykyään) mukaankin. Marraskuussa mennään ja tullaan ja hyvä näin. En jaksaisi tylsistyä. Eilen meillä oli naapuruston kanssa tortilla-iltamat. Nam! Seurue oli melkoisen äänekäs (5 aikuista, 4 lasta), mutta mukavan leppoisa ilta. ja herkkuruokia nyyttikestien tapaan. Ensi kerralla (pikkujoulut) jonkun muun kotona. Olemme kovin onnekkaat naapuristamme. Luo turvallisuutta, kun tietää että ihan tuossa vieressä on joku, jos on hätä.. Ja lapset juoksentelevat (varsinkin kesäisin) ympäri pihoja ristiin-rastiin, eikä haittaa ollenkaan. Ja aina voi sanoa, jos käy haittaamaan.



***


Kukkia tarvitsee AINA.
Kukkia voi aina viedä.
Kukkia voi aina saada.
Kukat sanovat sen, jos
sanoilla ei pysty sanomaan.
Kukat on... KUKKIA!

***

Kohta on (taas) joulu. Meidän perheen joulutilanne edelleen auki, kunpa selviäisi jo. Vaihtoehdot siis Tanskan mummolat tai Suomi, molemmissa vaihtoehdoissa vielä lisänä mahdollisesti uuden vuoden vietto Eestissä. Meidän perheen tyyliin, tiedämme/ pystymme päättämään asian vasta viime tingassa.


Näin meillä joulua viime vuonna.
Ei varmaankaan eroa paljoakaan
tästä vuodesta. Paitsi JOS reissuun
mennään, kuusia ei tule...



***

Tänään pyöräilin. Ennen sitä kyllä opiskelinkin!!! :D Pyöräilin kirpparille, josta mukaan lähti (itselleni bling-kellohame) ja tytsylle ruutupöksyt. SItten pyöräilin taas, päiväkodille. Ja sitten pyöräilimme yhdessä postin kautta ruokakauppaan leivonta-aineiden ostoon. Kotona teimme tytsyn kanssa pitsaa eilisistä tortilla jämistä ja pullia. Kyllä eräs oli tyytyväinen ja innokas. Ja hyvä näin!







***


Tytsy tasan vuosi sitten. Huh!


Energiaa!
Iloa!
Voimia!
Intoa!
Sitä toivotan sinulle ja sitä
itsekin tarvitsen roppakaupalla!

6 comments:

Pia said...

Ja onnellisuutta. Iloa pienistä hetkistä. Yritä muistaa pysähtyä pieni hetki arjen keskellä ja nauti hetkestä!

Pia said...
This comment has been removed by the author.
Anna said...

Sulla ainakin energiaa riittää! :) Ja ihania kuvia taas!

Mahtavaa, että teillä on noin kivat naapurit. Meidän kylällä on myös onneksi sellaista vanhanajan meininkiä, että kaikki katsoo vähän muidenkin mukuloiden perään. Luo tosiaan turvallisuutta!

Peikonlehti said...

Me like, erityisesti kiitoskortistanne. Ihanan kauniin kauniin kaunis persoonallinen. Ihana! =)

Marja said...

Hei aivan ihania nuo hääkuvat!! Yritin niitä tiirailla miltei suurennuslasin avulla :) Mukavaa viikonloppua sinne suunnalle!

Unknown said...

Pia,
Kiitos.. Yritän parhaani! :D


Anna,
Kiitos kommentistasi. Naapureiden merkitys melkoisen suuri, varsinkin tällaisessa oma/ paritalo asumisessa..


Peikonlehti,
Kiitos sinä ihanainen! Kiitoskortista huono kuva, pahoittelut siitä. Osa (mahdolliset lukijat) eivät vielä saaneet postia...


Marja,
Kiitos kommentistasi. Niinkuin tuossa yllä sanoin, kuva melkoisen huono..uhh.. Ihanaa kun tykkäsitte.

Mukavaa viikonloppua!!!