13.3.11

Pakko!

Mun oli pakko tulla fiilistelemään ja hihkumaan! No mitä? No MUN ihanaa melkein valmista makkaria! Mul on ihan kamala olo, supistelee ja sattuu, MUTTA mulla on melkein huoneen näköinen huone! Hitsit nainen. mikä asenne! Siellä makkarissa on valmis katto, maalatut seinät, paneliseinä - puuttuu enää listat!!! Ja ne kasaamattomat huonekalut + ensi viikon loppupuolella saapuva vaatekaappi.  Saako olla iloinen ja hurjan innoissaan? No perkule...SAA! Harmaa seinissä näyttää ihanalle valkoisen katon (+lattian) kanssa. Siis, vaikka ihan hurjasti vielä sitä melkein valmista, melkein sitä ja melkein tätä.. Silti, so excited! Ja ihana sähkömies tulee huomenna, hihh!  :-)

Huomenna kasataan muutama huonekalu, kytketään sähköt ja ehkä vähän listoitetaan, siis mies..

Tungettuaan itsensä varastoon (lue: keskeneräistä saunaamme) löytyi 2 iso pussillista vauvan vaatteita, jotka meni heti pesuun. En edes muistanut, että meillä oli ne. Leander-kehto odottaa nurkassa. PLIIS - olisipa sille sopiva paikka! Se kun on NIIN ihana, eikä meillä ole vauvalle vielä muuta sänkyä.

idolsia on kiva seurata! Ja 'sex in the city' on illan ohjelmana.. ihan kiva sunnuntai, kivuista huolimatta. Remppa, pliiiiiis!!! Ole jo TOSI pian valmis!

Ihanaa alkavaa viikkoa!

5 comments:

Teija said...

Mäkin töllötin illalla Sinkkuelämän, ja nyyhkin! :D En ollu sitä ennen nähnytkään, nyt ois kiva nähä se kakkonenkin. Ja nyt on myös silmät ristissä, en oo ollenkaan tottunut valvomaan noin myöhään nykyään. Ollaan tässä Oskun kanssa kyl kotona jokunen päivä, kun se on ihan räkänen.

SAA olla innoissaan rempan edistymisestä! Tosi mahtavaa, hyvä remppamies siellä sulla. Koeta nyt vaan olla aloillas, ettei vauva ihan vielä putkahda maailmaan.. sä oot kyllä jo niin lähellä! :)

Mrs. Lotta said...

Oi, ainoastaan listat puuttuu eli käytännössä huone on valmis, koska listat ehtii lisätä myöhemminkin.. Vaikka sitten jos joskus ootte myymässä taloa.

Ihanaa, että unelma omasta makuuhuoneestanne on näin lähellä toteutumista. :) Kurjaa, että sun vointi on huono. Koita jaksaa rakas ystävä, kohta vauva jo syntyykin..

Nonna said...

Ihanaa, että jaksat olla noin innostunut ja positiivinen kivuista huolimatta. Tietenkin pitää hehkuttaa, kun remppa etenee hienosti!

Minäkin tuijottelin apinamiehen kanssa sinkkuelämän loppuun saakka ja nyt sitten väsyttää! Mutta ihan kiva sitä oli katsella ja myöskin vähän nyyhkiä!

Mukavaa viikkoa sullekin, täällä ainakin auri paistaa!

Tuula said...

Oh nooouuuu, mä unohdin Sinkkuelämän!! :( Näin mulle aina käy, suunnnittelen ja hekumoin viettäväni rennon telkkari-illan ja sit unohdan...

Mutta teidän makkarista tulee varmasti ihana <3
Mukavaa viikkoa!

anninen said...

Teija,
Sinkkuelämä oli ihana, eikö? Olin jo ihan unohtanut sen. Toinenkin on kiva!

Lähellä ollaan, sekä vauvan et makkarin suhteen.. :)


Lotta,
Kiitti!
Ei-ei-ei... Tälläkertaa emme tee sitä virhettä, että muutamme kekseneräiseen huoneeseen ja listat jää tekemättä monenkin vuoden jälkeen..niinkuin lopuista huoneista kävi. Uhhh! Iloa siun lomaan!!!!!!!!


Nonna,
Kiitti! Munkaan mies ei ollut nähnyt sitä, mutta nyt katsoikin ja kehui. Ymmärtää kuulemma taas naisia vähän paremmin. Hah!


Tuula,
Kiitti!
Mene vuokraamaan ne molemmat, 1 ja 2.. :) Ne on kivat! :)