11.3.11

pe-pe-perjantai

..Ei eroa juurikaan muista päivistä. Tänään ollaan pesty vauvapyykkiä ja melkein pakattu sairaalalaukku. Tytsy on piirtänyt tuntitolkulla ja kuunnellut musaa. Leikkinyt itsenäisesti höpötellen hassuja.   Eläinlääkärinä ollut. 

Lounaaksi söimme tomaattikeittoa ja hapankorppuja... Yksinkertaisen hyvää.
Ulkona riehuva lumimyräkkä ärsyttää ja ottaa päähän. EN kestä, tajua ja ymmärä.. Blaaah. Mihin se MUN kevät nyt lähti?

Eilen ostimme ekan tuttipullon, tutin, vaipat, bodyn, potkuhousut ja hatun. Siis ensitavaroiksi.  Vauvatavarahyllyjen välissä olin ihan hukassa. Ihan kun ei ois koskaan ostanut niitä tavaroita ja siitä ei kuitenkaan ole kuin muutama vuosi.Viikonlopuksi on suunnitteilla taas yllätys-yllätys remppaa. Kattopanelit on jo 8 päivää myöhässä!!!! Ggrrrrr...&%¤#?=&%#... Toivottavasti hommat etenee sitten edes muissa jutuissa - lattiat ja/tai eteisen loput seinät.

Olkkariin uusi kello + 3-6 uutta tyynyä!!!

Kuvat täältäL e p p o i s a a 
v i i k o n l o p p u a  
i s o i l l e   j a   p i e n i l l e  
i h m i s i l l e !

6 comments:

Mrs. Lotta said...

Mukavaa viikonloppua myös teille kaikille!

Tiedätkös sen sanonnan, että uusi lumi on vanhan lumen surma. Eli tämänpäiväinen räntä tuo itseasiassa kevättä vaan lähemmäksi. :)

Tomaattikeitto on ihanaa. Etenkin raejuuston kanssa.

Niina K said...

Hyvää viikonloppua!! Pistä joku sinne prismalle kovistelemaan ja muista vaatia reilut alet toimituksen viivästymisestä!! (Että soo soo niille toimittajille!!)

aini said...

Nyt on kevät jo sillä mallilla että ei malttaisi odottaa lumen sulamista, oikein harmittaa kun lisää sataa, mutta kyllä se sieltä! Kevät! :)

Anonymous said...

mmm...hapankorppua ja homejuustolevitettä..rousk, rousk. Tulihan tuota lunta rutkasti lisää tänne Ouluunki, mutta nyt aurinko paistaa ja vesi tippasee räystäiltä.

Tulee itsellekkin kova sisustusinnostus sinun blogia lukiessa ja keväällä on vähän semmonen vaikutus.Kävin kaverin uudessa asunnossa jossa oli puulattiat,valkonen keittiö ja ihanan väriset seinät..yhyy, määki haluan.Ei se auta ku puunata, vaihtaa järjestystä ja toivoa että kirpparilta löytys joku aarre.

Ihanaa viikonloppua Anni!
-Pauliina

Nonna said...

Ihanat nuo pupu ja mobile. Tuollaisen pupun voisi vaikka virkata! =)

Mukavaa sunnuntaita! Toivottavasti olette hieman edes edenneet rempassa.

Ja muistathan pakata itsellesi herkkuja sinne sairaalakassiin! =)

anninen said...

LOTTA,
Kiitti! Tänään taas paistaa.. Taas keväisempää. En malta odottaa asfaltin ja nurmikon näkymistä.. oohh!


NIINA,
Kiitti! se oli itseasiassa K-rauta ja niiden joku toimittaja, joka mokasi. Saimme panelit paikallisesta pikkufirmasta ja vielä edullisemmin. Yeah! :)


AINI,
Kiitti! Taas paistaa ja sulaa!!! menen kohta jonkin lämmittimen/sulattimen kans pihalle. :P


PAULIINA,
Kiitti ihanainen! Totta, kevät vaikuttaa sillee ja kun näkee ympärillä sisustavia. meillä on odotettu tätä tilannetta monta vuotta. Kirppailemaan vaan ja kukkakauppaan - sillä saa jo melkoista muutosta. *hali*


NONNA,
Kiitti! Herkkuja sairaalaan? mm... no en oo. Syön ne sieltä ennen, ku päästään sairaalaan asti. Mut hyvä pointti kyl!