9.3.11

Höpön-löpöä, tai sitten ei
Söpöt, eikö niin? Ytsäväni tytär oli neulonut (koulussa luentoja kuunnellessa) kahdet villasukat - pienet ja TOSI pienet. Yhdet masu-asukille ja toiset tytsyn nukelle. Tämä on kai sitä vauvailua, mitä lähiympäristö tarjoaa.

Neuvolassa kysyttiin, onko sairaalalaukku pakattu? Ei.
Onko kaikki tarpeellinen hankittu? Ei. 

Laukku pitäisi pakata, muulla ei niin väliä.

Kotona jatkuu "leppoisa" remonttikaaos. Tai itseasiassa homma "seisoo", koska mies toisissa hommissa.

*Jo jokin aika sitten, kun olin vielä kykenevä käyskentelemään kirpuilla (yksin), tein moisen punaisen hankinnan. Punainen - LIIAN punainen, jouluinen ja kiiltäväkin vielä. Itseasiassa ihan liian öök, halvan näköinen ja paljon muutakin. MUTTA silti, jokin viehätti ja siksi mukaan lähti. Musta väri toimii ja tosi usein vielä. Turha romanttisuus lähti, ihan pikkuriikkinen osa sitä jäi, se saa olla.

Hehheee! Naurakaa vaan.. Minulla ja pastellia väriä.. Muakin naurattaa! Menköön raskauden/vauvailun piikkiin! TAI sen kevään. Minä kun olen päättänyt, että nyt ON kevät pakkasista ja lumesta huolimatta! En kestä enää ja harkitsen Malawiin muuttoa joka toinen päivä.
 

*


Olohuoneesta lähti tavaraa ja olohuoneeseen tuli tavaraa - sohva ja rahi. Hitsit, kun eletään normaalisti nyt. Tarvitsen jonkin ruostuneen moottorin tai muun industrial meininkiä tuomaan. ÄÄK! Tämä tila (keittiön lisäksi) on talon suht normaalein ja elättävimmissä (onks semmoista sanaa?) kunnossa oleva tila tällähetkellä. Remontti on saanut yliotteen.Että näin leppoisasti mennään täällä.

*
ps. Sarkastisuus on IN.
Muuten ei kestä.

5 comments:

Mrs. Lotta said...

Pastelli värit. Hih. ;) Hauska tuli tuosta kerrosastiasta, hyvin bongattu.

Oikein kun pinnistelee ja positiivailee, niin kyllähän tuolla ulkonakin on itseasiassa jo ihan kevät. Ja kohta kesä. :)

anni said...

Lotta,
..Jooh, pinnistetään oikein reilusti ja hoetaan kevät-mantraa: kevät-KEVÄT-kevät..

Hitsit, kun olis vointi sen mukainen, niin touhuisin täällä kotona. Pensseli heiluis ja raivaus olis päällä. Mut ei heiluta eikä raivata.

Miia - Miian unelmia said...

Hauska postaus!

Kauniit kuvat, olohuoneen seinät ovat upean väriset. Pidän myös tuosta kerrosvatituunauksestasi.

Itsellänikin on jo kevät. Olen siis myös näin päättänyt. Talvi tuntui tänä vuonna (taas) todella pitkältä. Nyt haluan valoa, vaikka kevätaurinko saakin välillä aikaan migreenejä.

Ihanat myös nuo pikkusukat :)!

Hyvää loppuviikkoa!

Peikonlehti said...

Tou hedelmäkorituunaus on tosi jees! * kateellinen*

Ja "kakkosEektorppi" haaveissa täälläkin =)

anninen said...

Miia,
Kiitti!! Olkkarin seinät aiheuttavat erinäisiä mielipiteitä, joskus tykkään hurjasti, toisinaan olen maalaamassa niitä samantien. Toisaalta se väri on SE juttu täs huoneessa, ei IKEA:n huonekalut tms..


Peikonlehti,
kiitti! Hedelmäkori voisi toimia myös esimerkiksi korujen säilytyksessä, eiks niin? Just nyt siinä on alakorissa kaikki telkun yms laitteiden kaukot, yläkorissa ihme rojua (korvikset, pikkusakset, pikkuleluja... uuhh)
Ektorppi rules.. :P