20.6.11Hitsit, kun tämä bloggeri kääntää 
ja vääntää näitä kuvia miten sattuu.


Täällä ollaan, bloggaillaankin mutta niin paljon harvemmin. Ohh, en ole vastannut edes kommentteihin. Kiitos niistä, vastailen kyllä... 

Juhannusviikko on alkanut! Ajatella, kesä on jo niin pitkällä. Tuntuu joskus, että elämä vain vilahtaa ohi. Onko se vanhenemisen merkki? On kai.  "Vain" 32-vuotta tulee täyteen loppuviikolla. Huohh, elän kai just niitä elämäni ruuhkavuosia, johon kuuluu stressi, kiire, huoli ja silmäpussit? Tai kuuluulko ne tähän vauva-arkeen? ..Silti.. en itseasiassa edes paljon ehdi ajatella ikääni, lähinnä vain ihmettelen lasteni kasvua ja mietin, että vilahtiko jo viikko?

Viime viikolla meillä oli monen päivän reissu Helsinkiin Lastenklinikalle. Huohh, pysähdyttävä reissu. Pysähdyttävä paikka suruineen ja huolineen. Noah'lle tehtiin tietokone -tomografia (?!?), minkä tulokset saamme kun kirurgimme tulee lomalta heinäkuun puolessa välissä. Sen verran meille jo kerrottiin, että oikeassa keuhkossa on löydös, minkä jatkotoimenpiteistä päättää just se lomalla oleva kirurgi. Tilanne ei ole kriittinen, infektioriski vaan suurempi... Lupa matkustaa on. Näillä mennään nyt. Ihan positiivisin ja toiveikkain mielin.
Kesä ja kesäloma! Edessä on pidempi jakso Tanskassa. Ihan kivaa vaihtelua arkeen. Menen aina mielelläni Tanskaan, vaikka myönnän että mielelläni myös reissailisin perheeni kanssa muuallakin ja vaihtelisin kohdemaata. Edessä siis sukulointia akselilla Odense-Vejle- Aarhus- Köpenhamina. Mökkeilyä,  leppoisaa yhdessä oloa, jälleen näkemisiä ja tutustumisia uusiin sukulaisiin.  Toivottavasti myös muutama kirppureissu ihanineen löytöineen.. Hiljaa toivon myös omaa aikaa, vaikka pikkuruisin annoksin. Viimeisellä viikolla myös mökkeilyä Ruotsin puolella Halmstadin lähellä. Meillä ei ole ollut tapana käydä perheen kanssa Köpiksessä, mutta tälläkertaa sekin edessä sukuloinnin merkeissä. Tivoliinkiin toivon pääsevän, hih! :-)  Ja ai niin, 2. hääpäiväkin...
 

 Valmistautumista Tanskan ruokiin: hilloa, 
juustoa, voita, paahdettua leipää - NAM!


...Ja Tanskan herkkuja. Uhh, ei taida ihan laihtumaan päästä, vaikka NIIIIIN olisi tarvetta...  Syksymmällä sitten. Jokatapauksessa asiat on tärkeysjärjestyksessä ja lapset, perhe ja läheiset ensimmäisenä. Sitten laihduttamiset yms.. 
  Eipä ihmeempää siis tänne..

Heiputi-hei!

3 comments:

RuusuLiisa said...

Ihana, söpö, komea, suloinen, namupala Noah!

naatiskelkaa reissussa :)

eilen tänään huomenna said...

ompa todella suloinen ja ilmeikäs teidän Noah! JA lempi nimenikin. NOa, sen suomalaisempi versio.

Toivotaan, että kehkon löydös ei ole mitään vakavaa. Toivottavasti ei ilo pikkuihmisestä jää huolen varjoon!

anni said...

RuusuLiisa

Kiitti! Reissuun vasta kuun vaihteessa. Heh.. Muutama bloggaus vielä ennen sitä.


eilen tänään huomenna

Kiitos! SItä suomalaista versiota nimestä mietittiin myöskin, toinen versio voitti. Ihmeellistä että nimi on ollut mulla "varauksessa" jo niin kauan, MUTTA tottuminen pojun nimeen onkin vienyt aikaa. Kummallista. Ihanaa juhannusta sinne!!