21.6.11

Kotoilua


Kotoilua täällä. Wow, voiko siitäkin blogata? Onpa mielenkiintoista elämää..  ;)  No on tosiaan! Täällä on järjestelty varastoja (lue: saunaa, mikä toimii varastona), ja yritetty luopua paljostakin. Kymmenisen muovipussillista vaatetta meni suoraan kierrätyslaatikoihin, iso kasa kiertoon (kirpulle&tutuille). Sitten vaatteiden lajittelua kysymyksellä: "MIten paljon poikalapsi voi/saa/pystyy/haluaa käyttää pieneksi jääneitä siskonsa vaatteita?" Siinä onkin ollut pohdittavaa.. (Vastaus: Yllätttävän paljon, jos kysyy minulta!). Noh, se puuha on tietenkin ihan kesken ja yläkerrassa melkoinen kaaos. Apua, kuka sen homman hoitaa loppuun?

Aiemmin mainitsemani olohuoneen 20e:n matto tuntuu vieraalle. Ei paha, muttei ihastuta..mm.. Mietitään, miten sen käy. Harmaa väri on tosi mieluisa, ehkä kuitenkin ei tähän paikkaan? Aiemmin tässä oli valkoinen pörrömatto. Kiva sekin mutta mälsän tavallinen. Mustavalkoraidallinen olisi ollut kiva!

?!?

Eteisen rappusten seinälle uskalsin käydä kokoamaan valokuvaseinää. Joo, helpompi sanoa ja suunnitella kuin koota sitä. Uhh mikä kuva/ kehys ja mihin? Kuviin tulee muutoksia sen mukaan kuin saan aikaisekseen.. Monta asiaa mietittävää. Mm, kuinka monta omakuvaa kehtaa/ haluaa laittaa seinälle..heh. Sitä kuitenkin laittaa ne seinälle ei esitelläksen itseään, vaan muistuttamaan itseään ihanista hetkistä jossain jonkun kanssa... mmm..


Rappuset odottavat hiontaa ja vaalean harmaata maalia + listoja.
 
 
Tämän taulun näen joka kerta, kun tulen rappusia alas..
Kiitos sille, jolle se kuuluu.. (pus-pus!!!) Nyt se on oi-
kealla paikalla muistuttamassa tärkeästä ja estämässä 
lyömästä päätä hieman matalahkoon rappusten kattoon.
No nyt tietysti herää kysymys, miten taulu estää sen? No,
rappusissa kulkeva kiinnittää huomion tauluun ja osaa  va-
roa taulun alapuolella olevaa matalaa kulkukohtaa. Jeps! 


Nyt vaunut valmiiksi ja lääkäriin (mun jälkitarkastus) ja kävelylle. Tänään on hyvä  ja yksinkertainen päivä! Toivottavasti sullakin, siis ainakin hyvä!

9 comments:

RuusuLiisa said...

Upea kuvaseinä! Ihan sanattomaksi vetää.
Hmm..miulla taitaa olla alakerrassa tasan 3 kuvaa, jossa olen itse- ekaluokan kuva(taitaa olla paras kuva minusta ever :D), neitosen kanssa ja pikkuveljen vaimokkeen rippijuhlissa otettu kuva minusta ja siipasta(joo nekin ovat olleet kimpassa 15vuotta). Suurin osa taitaa olla neitokaisesta, yläkerrassa on meidän kihla-ja hääkuva. Ne ovat vähemmän onnistuneita ja joutavat olla piilossa :D

Ps. edelliseen vielä..odottavan aika on pitkä ja toivottavasti se kirra tulis nopiaan lomiltaan! Mutta toistan itseäni sanoessani - kaikki menee/kaikki on ok! Halit!

Tiia said...

Kuvaseinä on ihana.. Itsekin suunnitellut kuvaseinää vähän eri tyylillä. Toteutan sen sitten kun löydetään isompi koti.

Teija said...

Nyt oli pakko tulla kurkkimaan kuulumisia :) Kivoja postauksia! Mä en oo ehtinyt nettiin viime aikoina, mihin tää äippäloma meneeee??? No kaikenmaailman puuhailuun ja ihmisten treffailuun!

Ihana toi valokuvaseinä! Ja Noah on niin sulonen.. Toivottavasti tulokset on sitten heinäkuussa mahdollisimman positiiviset! Synttärionneakin sulle jo toivottelen, vaikken oikeaa päivää tiedäkään! Nyt me lähetään Oskun kanssa ystävän mökille päiväksi :)

eilen tänään huomenna said...

Vielä tuosta bloggerin kuvien kääntelyongelmasta -mulla sitä samaa. Auttaa kun kuvaa kääntää täyskäännöksen kansiossa ja lataa sitten uudelleen. Työlästä, mutta tätä olen joutunut tekeen viime aikoina!

Tuula said...

Tosi hieno kuvakollaasi teidän rappusissa! Wau! Mii laiks :) Mä olen haaveillut valokuvakokoelmasta makkarin seinälle. Saa nähdä koska sais aikaiseksi...

Ja tuo edellisen postauksen vauvakuva - voi mikä hurmuri...!!! Sydän sulaa, kun tuota katsoo. Aivan ihana vauva teillä <3 Tsemppiä tutkimuksiin. Hyvin kaikki menee!

Benglia said...

Eikö olekin ihanaa tyhjentää varastoja ja viedä turhat romppeet pois! Meillä vinttikomero pullistelee, sillä siellä on säilytetty tulokkaan vaatekertoja isoveljiltä ja myös esikoiselle saatuja tulevia vaatekertoja. Huoh...

Fanitan myös valokuvaseinäänne, niitä tulee aina sisustuskirjoista ihailtua...

Kultsin kämppä said...

Kävin juuri trendiluennolla ja kotoiluhan siellä kukkuu listan kärjessä eli kyllä siitä todellakin voi postailla!
Ihana kuvaseinä.

aini said...

Kuvaseinä on tosi kiva, on kiva että saa tärkeät ihmiset ja hetket esille seinälle mistä niitä voi ohikulkiessa joskus pysähtyä katsomaan. Ei tarvi aina kaivaa valokuvakansiota esiin:)

anni said...

KIITOS teille yhteisesti kommenteistanne.. Nyt Tanskaillaan ja nettiaika tosi rajallinen. Blogi-ikävä jo iskenyt. HEH! Mut.. ei olla hukuttu Tanskan myrskyihin..

Kuvaseinän teko oli vähän haastavaa enkä edelleenkään ole varma, miellyttääkö se silmää 100% vai ei, mut ihana kuulla teidän positiivista palautetta. Kuvia on kiva katsella usein..

Terkut Tanskan Vejlesta!