11.6.11

Kiva lauantai

Poju tuhisee kantoliinassa.  Olemme alakerrassa evakossa, koska yläkerta 28 astetta - TOO MUCH! Teemme pedit olkkariin  ja olemme retkellä.

Tänään oli kiva päivä. Kirppuilua ulkokirpulla, jossa oli tosi rutkasti myyjiä ja aurnko porotti. Löytöinä lähinnä lastenvaatteita ja pelejä. Kripun jälkeen kaupoilla miehelle vaatteita metsästäen. Ja iso saavutukseni on että mieheni osti keltaisen paidan! Ja se on sitten TOSI keltainen... hihhihiiii!  Mutta minkä tein itse? Sovitin kenkiä, El Naturalista kenkiä. IHANAT! Taitaa tämä äityli toivoa ne synttärilahjaksi..


Minusta ihanat! Kummatkin mallit.

Illalla käytiin hakemassa peräkärryllisen polttopuita. Niissä riitti puuhaa illaksi. Tämmöinen päivä. Taidan oikeasti olla jo vanhenemassa, kun näinkin tavallisen mälsä päivä tuntuukin ihan mukavalle. Mälsä perhe-minä?

Ensiviikkoiset pienen pojumme tutkimukset ei enää pelkästään jännitä ne jopa vähän pelottaa. Kaikki näyttää melkoisen hyvälle, silti... mitä jos...?

Tunnelmallisen 
rentoa 
lauantai-iltaa!

9 comments:

Peikonlehti said...

Mukava päivä - ihanan tavallinen arki on parhautta! Kunhan se ei ole tylsistyttävää =)

Kengät on aika hilpeät, molemmat mallit...

Tsemppiä tutkimuksiin! Uskoisin että tähän asti eletty arki on jo näyttänyt missä mennään =)

Tsempit kuitenkin!

Nonna said...

Ihania kenkiä!

Minäkin tsempittelen ensi viikon tutkimuksia. Hyvä asia on se, että tutkitaan ja saatte varmuuden, että kaikki on hyvin!

Nooruska said...

Noi vihreät kengät ois todella hulppeat!

Tsemppiä pojun kanssa. Ei voi olla helppoa mutta toivotaan parasta!

Nooruska said...

Ei mutta vaan siis toivotaan parasta eikä edes kehdata pelätä pahinta.

Niina K said...

Eipä sitä kivaan päivään kummoisia tarvita, usein jo se pelkkä fiilis tekee sen kivan päivän ilman sen suurempia hiuppuja. siis Huippuja, huomaaks en mää osaa taas edes kirjoittaakaan oikein. ;D

Laura said...

Ylempi malli on aivan ihana. Mun pitäis kans löytää matalat sandaalit kesäksi, sellaiset missä jaksaa kävellä kaupungin katuja koko päivän.

Tsemppiä tutkimuksiin!

Heidi said...

Meillä on ollut mukavat 30 astetta lämmintä yläkerrassa, vielä ollaan kärvistelty hiestä märkinä yöt siellä. Viime kesä oltiin evakossa alakerrassa koko porukka. Alakerta onkin ihanan viileä kun on ilmastointi päällä (ilmalämpöpumppu).

Anonymous said...

Nyt on taas viileämpi nukkua, kun vuorostaan satelee ja asteita vaan 14. Tämä päivä on mennyt leipoen, lueskellen ja laiskotellen ilman sen kummempia säpinöitä, mutta joskus riittää tämmönen lepposan sadepäivän hitaus.
Tsemppiä tukimuksiin ja aurinkoa sinne!
-Pauliina

anni said...

PEIKONLEHTI
KIITTI! Kyl mä nuo kengät haluaisin..niiiiin, mutta.. 1)hinta
2)kaapissa jo monta kenkäparia..


NONNA
Kiitti kommenteista ja tsempeista! Totta, se on HYVÄ että tutkitaan jotta tietää. Tietämättömyys on kamalaa.. Tiedon kanssa oppii elämään..kai.


NOORUSKA
Kiitti! Ihmettelen, etten ole noita kenkiä kuitenkaan kenenkään jaloissa nähnyt. Bongailen ihmisten kenkiä, joskus kehun niitä heille ääneenkin ja ne ihan hämmentyy..


NIINA
Kiitti! No niinpä, yksintertainen leppoisa fiilis on jees! Ja mun sormet näpyttelee aina mitä sattuu. Sit esim. blogia jälkeenpäin luen ja bongailen näpyttelyvirheitä, huohh..


LAURA
Kiitti! Mäkin tykkään ylemmästä mallista enemmän ja just sitä sovitinkin.. :-)


HEIDI
Kiitti! No niin just, sama meno täällä, ilmalämpöpumppu viilentää ihanasti alakerran.. Ilmastointilaitetta yläkertaan mietittiin, mutta..


PAULIINA
Kiitti! No niinpä, täällä arvostetaan nykyään kovastikin leppoisaa meininkiä. Ei sitä kummoisia tarvi. Kunhan JOSKUS pääsee tuulettumaankin. Pauliina, nähdäänkö elokuussa??? Ihanaa kun käyt täällä moikkaamassa!