11.6.11

Sieltä ja täältä

Aamulla heräsin tukkoisena ja pahantuulisena, ai niin.. Niin kovin väsyneenä. Päivän mittaan piristyin ja pääsinkin onneksi tuulettumaan ulos. Eli aiemmissa postauksissa mainitseman Maritädin kuskiksi. Lankaa piti hankkia lisää - Noah'n talvipukua varten. 

Serkku (joka on töissä huonekaluliikkeessä) soitti ja kysyi että haluanko 20e:n mattoja? Pakko oli mennä katsomaan, mitä tarjolla oli. Tarjolla oli 20e:lla/kpl myymälässä olleita mallikappale-mattoja. Mentiin siis hakemaan lankaa, ostettiinkin 4 mattoa (2 meille). Heh! Tuuletus, imurointi ja matto olkkarin lattialle! (=ei kuvaa)

Näinä kuumina päivinä on syöty illallinen ulkona. Tytsy on lillunut puhallettavassa altaassa ja mä olen kastellut-kastellut ja kastellut + syönyt jäätelöä ja vaunuillut.. Jos on äskettäin synnyttänyt ja nämä "ihan muutamat"  kilot kannettavana, jäätelöä voi syödä huolletta, koska on VASTA synnyttänyt.. Blaahh.. Eiku oikeasti, kävelyt vaihdettava pikkuhiljaa hölkkään, jos/kun lenkkarit mahtuisi jalkaan ja lonkka ei reistailisi. (Anni, lopeta tekosyyt!)Kantoliina on otettu käyttöön. Mukava, mutta turhan tukala näillä keleillä. Sama oli käytöllä tytsyllä. Ja varsinkin reissuilla oli kätevä. Meillä mallina Australialainen hug-a-bub (klik!) liina. Alussa luulin ettei moista tarvita. Voisin ottaa yhden Afrikkalaisen "liinan" käyttöön ja hoitaa homman Afrikkalaisen äidin tapaan, MUTTA..  Ei toiminut ihan.. ei.
Kotona ollaan siis vauvailtu. Uhh, miten sitä muuta ei ehdikkään. Olin jo NIIN unohtanut, että vauvalle äitinä olo vie ison osan päivän tunneista. Ja sitten kun mukana on vielä toinen 5-vuotias, ei sitten muuta tehdäkkään, kun lastenjuttuja.

Muutaman kerran olen vaunuillut pojun kanssa kirpulle. Hih! Katsokaapas! Ja älkää vaan kysykä, miksi tai eikö jo riitä (siis puhelimia!). Oli pakko (2e)! Ja jotta nämä aiheet pomppisivat ihan  laidasta laitaan, yks ihan eri juttu.. Onko teillä semmoisia julkisuuden henkilöitä, jotka vaan tuntuvat uskomattoman symppiksille? Semmoisille kivoille ihmisille, vaikka tieto onkin median kautta saatua..?? Kertokaa mulle jos mun symppikset ei olekaan symppiksiä, jooko? 
Mulla on muutama oma symppis (miehistä):


Jamie Oliver
Mikko Kuustonen
Will Smith
Samuli Edelman
Morgan Freeman

(kuvat netistä)

Nämä heput ovat lahjakkaita, tekevät hyvää, inspiroivat muita ja huokuvat yleensäkin hyvyyttä.  Ja koska J.Oliver on symppis (klik!) ja paikallisessa halpakaupassa oli hauska mukipurkki ja miehelläni ei ole työpaikalla omaa mukia, minä päätin toimia. Nyt on muki!


 

Just niin kuin tässä bloggauksessa niin myöskin päässäni - sekamelska.

Ensi viikolla edessä 3 päivän tutkimuksia Lastenklinikalla. Hermoja raastavaa.
Huomenna edessä kirppuilua ulkosalla ja hengailua perheen kanssa. Nautinnollista.
Ensi kuussa Tanskailua. Leppoisaa.

5 comments:

Mrs. Lotta said...

Heippa! Hauska postaus.

Sait mahdutettua monta eri aihetta yhteen. Tehokkuutta. Olisi vaan lukijana pitänyt lukea yksi pätkä kerrallaan ja sitten palata toisena päivänä jatkamaan eikä 'ahmia' kaikkea kerralla.

Suloinen hug-a-bub kuva. :) Ja ihana puhelin. :) :) Lista symppiksistä oli kiva. Muut vaikuttaa täälläkin symppiksiltä, mutta Will Smith (ja ehkä osittain Samuli Edelman) jäi pohdituttamaan. Itse voisin lisätä joukkoon Barack Obaman, Alex Stubbin.. Vaikka saattaa olla sympaattisuus vain kuvitelmaa..

Halauksia koko perheelle!

Niina K said...

Olis kuule ollu melkein romurohmun rikos jättää moinen puhelin ihanuus ostamatta! :) Haleja!!

Nonna said...

Minä olen kantanut kaksi nuorinta huggiksessa ja olen ihan ehdoton huggis-fani. Se on kuitenkin ohuimpia noista liinoista.

Mulla on muuten Jamie Olivierin chilipensas! Että merkkitavaraa täälläkin!

Mukavia kirppistelyjä sulle huomiselle. Mulla on kauhea kirppisvaje! =)

Peikonlehti said...

Symppikset 3/5: Jamie Oliver, Mikko Kuustonen ja yllätys yllätys - Samuli Edelmann =)

Ihana tuo muki, mikähän se pulju mahtaa olla mistä tuollaisia saa ostettua?

Ja puhelin... On asioita joita ei voi olla liikaa. =D

anni said...

LOTTA
Thanks!! Tehokas äityli! :P Eikun sekava ja vähän laiskakin..
Symmpislistaa voisi tehdä lisääkin..


NIINA
Kiitti kommentista ja ymmärryksestä! Puhelimelle ei vieläkään ole löytynyt sitä omaa täydellistä paikkaa, mutta kyllä se löytyy. WC:tä en oo vielä kokeillut. Heh!


NONNA
Kiitti! Aaa, kiva kuulla. En ole montaa Huggabub'ia nähnyt.. :) Mutta totta, kangas tuntuu hyvälle, tarpeeksi ohuelle mutta jämäkälle.


PEIKONLEHTI
Kiitti! :)
J.Oliverin mukeja myy täällä ainakin paikallinen Robin Hood..