10.8.11

Ennen ja jälkeen

Eteisen rappuset
Taisin mainita aiemmin, että rappuset maalattiin? Kuluneen kesän aikana tapahtunut suurin muutos kotona oli eteinen  ja eteisen rappuset.  Seiniin ripustettiin reilu satsi valokuvia (huom! ei valmis edelleenkään) ja vanhat rappuset hiottiin ja maalattiin. That's it. Elämää nähneet ja hyvin monet askeleet kestäneet rappuset muuttuivat kutsuvaksi. Ennen rappusilla oli muovimatto ja metallilistat. Matto lähti nopeasti ja alta paljastui hieman kuluneet ja vähän vinksallaan olevat rappuset.  Nyt ne on vaaleat ja  just sopivan rosoiset, naarmuiset ja reikäiset. Ihan kuin sisustuslehdessä, sanoi mummo.  Enää puuttuu vain ne listat, mut hei... who cares?   ;-)  Here they are:
14 comments:

Teija said...

Ne on ihanat! Welcome - saako oikeesti joskus tulla? :)

Tuula said...

Hienot portaat kerrassaan! Kelpaa astella :)

Nonna said...

Aivan ihanat!!!

Heini said...

Todella kauniit! <3

anrinko said...

Tuli tosi nätit!!!
Meillä aikas prikuulleen samanväriset nuo portaat. =)
Seinillä meillä ei ole tuota raakalautaa. Höh. On vaan jotain seinälevyä, joten me tapetoidaan vaan ihanalla tapetilla ja maalataan roosa katto valkoiseksi.

Miia said...

Hassua, täällä juuri sama tila työn alla ja portaissa sama väri. Seinille tulossa valokuvakokoelma, se ollut suunnitelmissa siitä asti kun talo ostettiin. Ja nyt alan olla sitä mieltä, että seinille tulee valkoinen väri, koska se vaan toimii niin hyvin. Mitä sitä kikkailemaan...! :) Ihana portaikko teillä. Tuo hylly kirjoituskoneineen on ihana. Pisti heti raksuttamaan, että hyllyjäkin voi laittaa yllättäviin paikkoihin antamaan lisää väriä!

Anonymous said...

No nätit on ja valoisat. Ja niinku sisustuslehdestä. Nuita kelpais askeltaa varpaat villasukissa. Voin kuvitella pienen narahduksen aina silloin tällöin.

Ihana oli myös edellinen päivityksesi, jonka luin tähän samaan syssyyn. Positiivisuutta kerrakseen ja ansaitusti. Pisti ihan ajattelemaan omia positiivisia päivän tapahtumia. Meinasi taas ne ärsyttävät asiat hukuttaa allensa ne hyvät. Mutta tulipas korjattua tilannetta. Kiitti Anni!
-Pauliina

Niina K said...

No hei vähänkö teidän rapusta kuoriutui kaunotar!! Ja just sillain sopivasti Annimainen. :)

Ja tää sanois nyt et, hey mitkä listat?? Ei noin komee rappu enää mitään listoja kaipaa joten ne voitte ihan huoletta unohtaa vaik sillain "vahingossa" eiks vaan.

Meidän on kyl joskus tultava Ii'n kanssa sillain ihan livenä kylään et pääsen istuun teidän ihanaan portaikkoon juomaan vaiks teetä.

Miljoona halia täältä meidän (melko väsyneeltä) jengiltä.. takana 2 tiukkaa 12 tunnin työpäivää Uhhh.. Jaksaa jaksaa.

Niin ja vähänkö oot onnentyttö saanut ihanan kellon , tykkään et on kaunis! Vieläkö sul on muutes se ihana testikuva kello. Se oli niin friikin hieno!!

Anonymous said...

NICE - very very NICE.
"bedste"

anni said...

Teija
Kiitti! Niin minustakin.. Teija, olet hyvin tervetullut meille!


Tuula
Kiitti, kyllä kelpaa! :-)


Nonna ja Heini
Kiitos teille!! :-)


Anrinko
Kiitti! Mielessäni tiesin värin, mutta kaupassa valitseminen olikin vaikeampaa. Sitten nappasin värin jostain esitteestä, johon oli laitettu vain muutama harmaa riviin. Hyvin tyytyväinen olen harmaaseen. Ja lautaseinäänkin. Ne listat..ne vielä.


Miia
Kiitti! Katos vaan! Hassua. Se kirjoituskone- ja radiohylly laitettiin siksi, koska Eestin isovanhempien vanhalle radiolle ei ollut arvoisensa paikkaa JA uusi tylsä valkoinen sähkökaappi loisti ihan liikaa silmään. Nyt se siinä alla vähän huomaamattomampi.
Laita kuvia omasta eteisestä, jookosta?


Pauliina
Kiitti siulle! Ihanaa kun kerrankin jotain oikeeseen aikaan.. siis sitä positiivisuutta. Pauliina, tuu kylään!! Tonnikaupalla positiivista energiaa!


Niina
KIITTI! Kyl-kyl, teelle meidän rappusille! Ihanaa!!! Meidän koti on vaan niin paljon enemmän se taviskoti kuin se, minkä anni haluis.

Listattomuus olisikin aikas ok, MUTTA sitä harmaata maalia on mennyt vähän valkoiseen seinään..mm.. :-)

Hiihhh...on se testikuvakellokin..siis FRIIKKIKELLO! :D Se ei vaan ihan aina sovi, you know..


Bedste
THANKS! I like it too.. a lot! SO much more light.

Peikonlehti said...

ooooooh, mummo oli niin oikeassa! Ihanan näköistä! Ja kollaasi etenkin on mahtava =)

Itsekin olen maalaillut kehyksiä toteuttaakseni jotain vastaavaa mutta vaiheessa on vielä... pitkääääään =D

aini said...

Nää on tosi kauniit portaat:) Kyllä niitä kelpaa kipitellä ylös-alas!

Voikukkapelto said...

Aivan ihanat!!!!

anni said...

Peikonlehti
Kiitti!
Kollaasi on kyl heitetty seinään niin pikaisesti. Hieman pitäisi siistiä, vaihtaa ja oikoa kuvia. Mukaan haluisin enemmän mustavalkoisia kuvia lapsuudesta ja neuvostoliitosta..


Aini
Kiitos! Vinksallaan ja reikineen, kyll kelpaa.


Voikukkapelto
Hihihhh, kiitos.