23.8.11

Matkalaukullinen
Yhdeltä tämän vuoden viimeiseltä ulkokirpulta löytyi hassun ihana matkalaukku. Kerkesin tehdä erinomaiset kaupat juuri ennen kuin mies saapui paikalle. Olisitte nähneet sen ilmeen: "Meillä on jo ja monta!"

...  Hihh!

Matkalaukun pinnassa oli melkoinen hippikuvio, josta osa minusta tykkäsi aika paljonkin. Toinen osa minusta sanoi: "TOO MUCH!" Matkalaukku oli ollut vanhan rouvan kansantanssipuvun säilytyspaikkana. Sitä rouva kertoi harrastaneensa nuorempana. Rouva huokasi syvään, myydessään matkalaukun. Hetken kuluttua kuulin kun eräs kirppuilija kysyi toiselta myyjältä myynnissä olevan matkalaukun hintaa ja jätti kaupat tekemättä korkean hinnan (20e)  takia. Itse maksoin vitosen. 

Tarkoitus oli rapsuttaa eriväriset iloisen rempseät tarrakuviot pois ja säilyttää vanha pinta. Ehkä maalata laimmennetulla maalilla harmahtavaksi. Tarrat olivat tuhonneet pinnan ja päätin tylsästi maalata kaiken valkoiseksi. Matkalaukku ei siis mennytkään siihen muiden matkalukkujen päälle pinoksi vaan erikseen. 

Jep-jep, milloinkohan on tarpeeksi matkalaukkuja? Voisin ihan hyvin ottaa reilusti niitä lisää - säilytyslaatikoiksi.ps.   Matkalaukku 
löytänyt jo paikkansa...


5 comments:

Dooda said...

Heippahei, tulin vastavierailulle ja onneksi tulin - ihana blogi ja kaunis koti sinulla! Paremmalla ajalla lukemaan lisää! :)

Mrs. Lotta said...

Hauska kuvasarja laukun muodonmuutoksesta! Kivan näköinen koko valkoisena - kestääkö maali pinnassa? Terkkuja!

anni said...

DOODA
Tervetuloa!! Ja kiva kun kommentoit!


LOTTA
:) Tak! Maali kestää, kun en hirveästi sitä käytä pintaa taivuttele/painele.. Rojun säilytykseen siis menee.

Peikonlehti said...

Villin erilainen! =D

anni said...

Peikonlehti,
Villin valkoinen? :P TOSI villi..