31.8.11

söpöjä


Tanskasta tultaessa heinäkuun lopulla vierailimme Ruotsin puolella lasipajassa, josta mukaan lähti söpö sieni. Ei, en tarvinnut lisää koriste-esineitä. Mutta sieni kuiskasi: "Ota minut kotiisi!" Nyt se kököttää kirjapinon päällä. Pidän kovasti lasista materiaalina.Jokin aika sitten sain ystävältä lahjaksi lisää lasia - söpöä. Ihana muoto ja väri! Ihan täydellinen valinta.  On muuten Pentikin mallistosta. Olen ihan unohtanut Pentikin olemassa olon sen jälkeen kun himoitsin sieltä erästä vitriinikaappia ja kävin sitä kuolaamassa moonta kertaa. Kaappi ei muuttanut meille. Ihan ok se, mutta kannellinen lasikippo näyttää hyvälle.Terkut tältä pojulta, jonka seurassa 
vietän päivät...   Aikas söpö sekin...

PS: Ai niin, arvatkaa kuka voitti arvonnassa 
'peace' korikassin? IIIKK!! Me SO happy!!

6 comments:

Peikonlehti said...

I-h-a-n-a sieni =D Ja muutkin jutut söpöjä!

aini said...

Onpa söpö lasisieni! Mä oon ihan hassuna kans lasiesineisiin, mulla on mm. lasiomena ja päärynä, valo taittaa lasista aina niin kauniisti:)

Nonna said...

Ihana lasisieni! Tykkään! Samoin tuosta mussukasta! =)

Dooda said...

Oi mikä herkullinen lasisieni! Ai laik!

Anonymous said...

Voi ei mikä tatti! Mä haluan myös! :) Kiva kun löysin sivustollesi, itsellä omassa arvonta käynnissä, jossa pyysin osallistujien mainita mielenkiintoinen blogi. Sinun tuli vastaan, ja taidanpa näin ollen jäädä lukijaksi, ihania kuvia! Nyt selailemaan vanhoja postauksiasi! :)

anni said...

Peikonlehti
Kiitti! Olisinpa raaskinut ostaa noita muutaman lisää (siis sienimetsällisen..) :P


Aini
Kiitti! Lasi on ihmeellinen ja vähän mystinenkin. Mä tykkään hirmuisesti, MUTTA niinkuin kaikessa muussakin, olen tosi ON/OFF tyyppi.. eli en läheskään kaikesta..


Nonna
Hihh, kiitti! Kyl mäkin tykkään mun mussukasta.. mus-mus!


Dooda
Thanks! :) Herkullinen myrkky-lasisieni..Hihh!


Inka
Kiitti! No wau.. piti heti tulla lukemaan, että kuka-mitä-häh.. WAU!! Kiva että tulit/löysit ja kommentoit :) Welcome-welcome!