15.8.11

Kasvimaalla

 
Mietin aiemmassa postauksessa, voiko kasvimaa olla heti ulko-oven edessä? No nyt se on! Vielä pientä viimeistelyä ja se on valmis. Toiset perustaa kasvimaan keväällä, me taas syksyllä. Siitä tulee turvapaikka osalle perennoille, jotka joutuu siirtymään myllerryksen alta pois. Keväällä laatikoissa kasvaa yrttejä, raparperia ja mansikoita. Ja leikitäänkö niin, että ette näe laatikon "melkein näkymättömiä" SCANIA-tekstejä?  Tai jos näette, ne kuuluu asiaan.

Nyt on lonkka ja alaselkä NIIN kipeä että vauvailupäivä ollut melkoista tuskaa. Ei riitä se, että synnyttää vauvan. Sen lisäksi KOKO kroppa menee rikki... uhh. Eli niillä vaivoilla mennään vieläkin. Mutta rampailuhan ei estä askartelua, kirppulöytö on työn alla...

5 comments:

Nonna said...

Wau, mä haluun kans. ja vaikka just oven viereen. Tuo on tosi hieno. Meinaan kyllä hieman matkia, mutta voipi olla että jää ensi kevääseen... Jollei inspis iske.

Mistä löysit noita laatikoita?

Peikonlehti said...

Hieno on! Ja hyödyllinen. Omalla takapihalla on kasvanut korissa tänä kesänä rucolaa, ruohosipulia, basilikaa sekä sitruunamelissaa. Ja ovat viihtyneet hyvin!

Ihanaa on hakea omalta pihalta jotakin esim. salaattiin =)

Voikukkapelto said...

Hyvältä näyttää Scania-laarit =)
Paras paikka on juurikin ulko-oven edessä :) Unelmani olisi keittiö, josta pääsisi ulos / suoraan kasvimaalle. Joskus se salaatin haku vaan on "niin kauhian vaivalloista" 30 metrin päästä... ;D

Tsemppiä kivun keskelle!

Mrs. Lotta said...

Hauskan näköinen, sopii hyvin tuohon kohtaan!! Me likes. :) :)

anni said...

NONNA
Kiitti! Anna mennä! Laatikot ovat veljeni vanhasta auto-korjaamosta. Piti ns. suojata ettei mansikoihin ym mee laatikoista jotain pöpöä..


PEIKONLEHTI
Kiitti! Ensi keväänä sitten istutellaan yrttejä lisää.


VOIKUKKAPELTO
Kiitti! Ei pitänyt Scaniat näkyä, hehh. Joo, minustakin olisi kivaa jos oma pikku lkasvimaa olisi sillee mukavasti keittiön lähellä, vähän syrjässä.. MUTTA tämä on IHAN ulko-ovemme edessä, ei ihan iikuin unelmassa mutta sinnepäin.


LOTTA
Hihh, kiitti! Sais vielä tehtyä loppuun. NIIN tyypillistä minua, keskeneräisyyttä..