28.10.09

Keskivertoinen KESKIVIIKKO****Tällä pärjättävä ensi vuosi. Jokavuotinen kalenterin osto on melkoinen rituaali.
Ikinä en ole täysin tyytyväinen. Nyt ja taas ja edelleenkin olisin halunnut
moleskinen, mutta.. Tämä on ihan hyvä ensi vuodelle. Ehkä sitten joskus,
ehkä ei. Kalenterissa on oltava 1 viikko/ aukeama. Muut ei toimi minulla.
Tärkeimmät päivät on jo merkattu, Hihh! Joskus vielä teen oman kalenterin!***


Näinkin tunnelmalliselle näyttää huoneemme. Miten tähän mahtuu
tekemään mitään, varsinkin jotain luovaa? Vastaus: hyvin.
Tänään painettu loput kiitoskorttien kuorista. Ihan pian menevät
postiin, lupaan!!! Vähän väkersin, vaikka olisi pitänyt tehdä jotain
ihan muuta! Tällaisia synyi. Ja näille ei tietenkään ole paikkaa!***


Kurssikavereiden tapaaminen meni mainiosti. Huoltoaseman WC:ssa vaihdoimme tytsylle kyläilyvaatteet päälle, syötiin pumpernikkeliä ja suuntasimme kylään tunnelmalliseen kotiin. Jälleennäkemisen riemu oli suuri ja ihaninta oli nähdä toistemme lapset leikkimässä yhdessä. Ihan kuin ne olisivat olleet kavereita jo pitkään. Ja hyvälle tuntui myös, että oma tytsyni oli hyväntuulinen, iloinen puhelias ja kiltti. Miksei hän ole sitä aina kyläilyreissuilla? Mmm.. Ja oi..oi niitä herkkuja, mitä oli tarjolla. NAm!

Taisin aiemmassa postauksessa mainita, että viimeisestä tapaamsiesta oli kulunut 10-vuotta, mutta voi ei..ei se ihan niinkään mennyt. Vuosia oli mennyt vain 9! :) Hih, eli kaikinpuolin onnistunut reissu. Seuraavalla kerralla tapaamme meillä.

Tytsy on alkanut heräilemään öisin. Huohh.. Vanhat ajat palaavat mieleen. Kunpa se ei jatkuis pitkään. Jaksoi kuitenkin aamulla lähteä päiväkotiin.

Illalla menemme taas kyläilemään. Tytsy halusi nähdä ystävämme kipikonnan. Saamme palasen Japania.. :D

Mukavaa päivää!

8 comments:

Hannukka said...

Olen nyt ottanut tehtävän laatikoista ;) Jos värillä ei väliä niin miten olisi: http://www.huuto.net/fi/showitem.php3?itemid=117852038

RuusuLiisa said...

Hienot väkerrykset :) kehysten tekstaaminen etenkin.. tuttuja sanoja :D

anni said...

Hannukka,
Oihh..KIITOS!!!! Eilen meillä neuvoteltiin laatikko-hyllystä.. Ilmoittelen sit, miten kävi..hih!

RuusuLiisa,
Thanks.. väkerrellään-väkerrellään.. Nyt töihin ihan kohta.

Anonymous said...

Mikähän nuissa lapsissa muuten on, varmaan joku sisään kirjoitettu juttu että jos lähdetään kyläilemään etenkin johonkin sellaiseen "nyt ollaan kuin mummin kullat" paikkaan. Niin varmasti tulee tappelu, Mehu kaatuu ja käsi tarttuu olohuoneen verhoon niin että koko tanko tulee alas tai vähintään pissa housuun. (koettu!) Oli kiva lukea tapaamisen mennen hyvin. Meillä on kans rinsessalla välillä heräämis/unissakävely/höpinä kausia kun saa kokoajan olla varpaillaan että mihin se seuraavaksi loikkaa. Toivottavasti teillä palaa yörauha pian. Ettei olis muuten tällä kellon käännöllä osuutta asiaan?

Anna said...

Onpas hieno kalenteri! Itse en onneksi kalenteria juuri tarvitse, kännykkään laitan muistiin tärkeimmät ja kaukaisimmat asiat. Oikein kivat nuo kehykset myös!

Anna said...

Mitä postitäti meille tänään toikaan!!! Kiitos! Ihania muistoja! Näytettiinkin melkein inhimillisiltä; liekö Ps ollut hyödyksi ;)

Kiitoskiitoskiitos päivän piristyksestä!

Anonymous said...

Mitenkähän sitä onnistuu aina ostaan vääränlaisen kalenterin? Jokin hieno kansi vetää niin puoleensa, että saa unohtamaan järkevyyden tai kalenterin saa lahjaksi, eikä siitä halua luopua tunnearvon vuoksi. Ehottomasti samalla aukeamalla sais olla koko viikko, että hahmottas paremmin ja viesti kaleterissa menis perille asti:). Ehkä seuraava on sellanen.. Toi näyttää hyvältä!
-Pauliina

anni said...

Pauliina,
Kiitos kommentistasi. Totta, mäkin sorrun joskus ns. vääriin ratkaisuihin, MUTTA edelleenkin sne Moleskinen kalenterin haluan...JOSKUS.
TERKUT sinne!