3.10.09

Syksyinen lauantaiI just love it!

***


Mikä IHANAN kaunis valo - syksyinen aurinko!


Koko päivä hurahti pihahommissa kolmistaan. Istuttelin Tanskan vaarilta saamat kukkasipulit, mitä olikin aika paljon. Pussien päällä luki esim: vaaleansininen yllätys (jne..) Hih, naureskelin sipuleiden "nimiä" ja jään innolla odottamaan kevättä ja kesää, mitä sieltä mullan alta nouseekaan.. Tai nouseeko mitään? Haravoitiin, istutettiin, leikattiin, siivottiin, kuskattiin rojut pois.. Grillattiin nakkeja (+makkaroita isille), siitä taidon näyte kuvassa.. :D
Kun olimme hikoilleet ahkeroinnista, suuntasimme uimahalliin. Tällaisesta perhe-elämästä mä pidän, kun tehdään yhdessä, hassutellaan, leikitellään nauretaan ja nautitaan tuloksesta. Yksinkertaista yhdessä oloa. Uimisen jälkeen katsoin tytsyn kanssa kuorosota-ohjelmaa ja tyttö innostui (niinkuin aina) tanssimaan.. Hassu tytsy.

Tytsy nukahti nopeasti. Ilta jatkui leffan merkeissä 'New in town'. Leppoisa elokuva, just sopiva tälle lauantaille.

Toivottavasti sinunkin lauantai oli mukava ja sunnuntaista tulee vielä mukavampi. Minulla tosin töiden merkeissä. Edessä onkin sitten kiireinen viikko, töitä ja 4-päivän lähiopetusjakso. Kunpa jaksaisi.. Kunpa.
Pajupunos-aidalle on tehty syysleikkaus. Tyhjän orvolta näyttää taas.

***Iloa
Aurinkoa
Pieniä ja isoja nautintoja!

2 comments:

Teija said...

Suloinen tytsy :) Ja onpas siellä nyt siistit nurkat. Mukava lauantai oli teillä, kunpa itsekin sais aikseksi joskus lähtee uimaan!

Niina said...

Ompas ihana postaus! Minä kans tykkään ihan samanlaisesta perhe-elämänmenosta kun sinäkin :) Kuvailit sen hyvin. Me kans tykätään käydä porukalla uimassa kesällä maauimaloissa ja talvella uimahalleissa. Nyt vaan kun on tuo pikku Lotta on tenkkapoo... Lotta nimittäin pelkää saunassa ja suihkun ollessa päällä. Ilmeisesti pesuhuoneessa kaikuu tms ... ei sitten millään suostu saunaan tai uimahalliin. Niin pelkää. Jospa tuo tuosta kun kasvaa :)