20.10.09

TunnustuksetOlen saanut tunnustuksia, ja tietysti ne tuntuu kovin hyvälle. Mutta jostakin syystä en ole saanut kirjoitettua niitä. Ehkä siksi kun niitä on NIIIIIN monessa blogissa. Ensimmäisen tunnustuksen jälkeen aloitin homman,mutta kesken se jäi..

Tässä tulevat kaikki kerralla, eivätkä mene kiertoon. Anteeksi. Nappaa mukaan!

Kiitos vielä kerran!

***


Sain eräältä samanhenkiseltä (peikonlehti)
tunnustuksen jo jonkin aikaa sitten.
Nyt vastan kiitän, hidas kun kerran olen.

Saamaani tunnustukseen liittyy seuraavanlainen tehtävä:
Tunnustuksen saajan kuuluu kertoa viisi itselle tärkeintä asiaa
ja jakaa tunnustusta eteenpäin viidelle.

Here it comes:

1. Tee muille, niinkuin muiden haluat tehtävän sinulle.

Kuulostaa raamatun käskyltä. Minulle merkitsee lähinnä elämänohjetta, mihin pyrin. Aina ei onnistu.


2. Läheiset (perhe, ystävät...)

Oman lähiperheeni merkitys (lapseni, mieheni) on älyttömän suuri. Mutta tärkeät ovat myös meidän vanhemmat ja sisarukset (+serkku, joka on kuin veli). On niin ristiriitainen olo. On hyvä olla omien vanhempien lähellä ja nähdä tarvittaessa päivittäin ja samalla kaipaa kokoajan maailmalle. Kaipuu ei siis ole lainkaan sitä perheen luota pois kaipuuta.. He itseasiassa pitävät minut täällä.

Ystävät. Olen sosiaalinen olento, vaikka huomaankin etten usein viihdy isoissa porukoissa. Joitain (tosi monia!) näen niin kovin harvoin, vaikka sydämessä ovatkin. Kunpa..


3. Haasteet

En taida olla tyyppiä, joka menee sieltä mistä aita on matalin, vai olenko? Jokin pakottava tarve on ns. taistella/ järisyttää maata välillä. Saan ihan älyttömän suuren onnistumisen tunteen, jos kun pystyn ohittamaan jonkin suuren esteen...


4. Unelmat

Niitä onkin täs viimeaikoina käsitelty. Pyrin käsittelemään niitä säännöllisesti, jotta eivät unohtuisi arjen pyörityksen taakse.


5. Estetiikka

Ja se mikä on esteettistä, se onkin sitten hyvä kysymys. Pyrin luomaan ympärilleni omaa silmää mielyttävän ympäristön, missä sitten olenkin... Ei voi tuntea olo kodikkaaksi, jos ei sitä ole saanut tehdä.


*****

Sain Melkoelliltä ja KIITÂN:

Säännöt:
1. Laita tunnustus blogiisi.
2. Kirjaa sinne myös nämä säännöt.
3. Linkitä blogiin, josta sait tunnustuksen.
4. Listaa viisi aistia ja kerro mitä ne merkitsevät sinulle.
5. Haasta viisi blogia jättämällä niihin kommentti.Näkö

Liittyy paljon esteettisen ympäristön luomiseen ja sen tärkeyteen. Onneksi näkö toimii, mutta se ei todellakaan kerro läheskään kaikkea...
Kuulo

Hiljaisuus. Musiikki. Rakkaiden äänet, mitkä tunnistaa aina. Levoton möly. Kaikella oma paikkansa minun elämässäni, toivottavasti mölyä vähiten..Haju

Tuoksut (luonto, meri, metsä, sateen jälkeen, mutta myös parfyymit, leivonnaiset ja ruoat yleensäkin)

Osa tavaroista tuoksuu/ haisee vieläkin sille paikalle, missä niitä joskus käsitellyt tai mistä ne saanut. Muistot tuoksuu.. Mulla on tuoksuja/hajuja, mitkä liittyvät tiettyihin ihmisiin. Hihh!Maku

Nam!!!! Kaikki ne herkut, kaikki ne makunautinnot, en lähde luettelemaan.Tunto

Rakkaan kosketus, AHH! Mutta sekään ei ole yksiselitteistä. Musta ei aina tunnu vaan siltä, että haluan koskettaa tai tulla kosketuksi.. Oman lapsen kosketus, AHH!

Jälleennäkemisen riemu ja halaaminen. Ihana tunne! Muutenkin fyysinen läheisyyden ja välittämisen näyttäminen. Niin tärkeää.

Mieleen tulee myös kivun tunne. Se fyysinen kipu, mikä johtui henkisestä huonosta olosta. Uhh, kunpa ei olisi edes olemassa. Sitä kuitenkin tulee.. ja tulee.. ja tulee..Näistä aisteista tuli mieleen reissut maailmalla. Mitä ne olisikaan olleet, jos nuo aistit eivät olisi toimineet?*****Sain Lauralta tämän tunnustuksen.

Kiitos kaunis siitä. Sanoi minua persoonalliseksi,

pohtivaksi ja älykkääksi.. Hihhihhh!

Tunnustuksen mukana tulee haaste.

Kun tämän palkinnon saa niin täytyy tehdä seuraavat 7 kohtaa:

Kiitä sitä jolta sait tunnustuksen
Kopioi kuva ja liitä blogiisi
Laita linkki keneltä sait tunnustuksen
Kerro seitsemän asiaa itsestäsi, mitä muut eivät vielä tiedä
Anna tunnustus seitsemälle
Linkitä nämä blogissasi
Kerro näille seitsemälle tunnustuksesta
.Mitä muut eivät tiedä??? Apua!Here it comes:1. Ihmettelen jatkuvasti, miksi bloggailen.


2. Koen tärkeäksi antaa ja saada positiivista ja asiallista negatiivista palautetta.3. Haluaisin päästä tutkimaan vieraiden ihmisten koteja.4. Tunnen jatkuvasti huonoa omatuntoa, mitä kummallisimmistakin asioista. (Esim. etten ruoki perhettäni oikein, etten tee tarpeeksi hyvää, etten ole tarpeeksi rohkea, etten...etten..etten...)5. Jatkuva maha-oireiluni huolestuttaa minua. Enkä yleensäkään mene helposti lääkäriin.6. Kaipaan pianonsoittoa, kirjeiden kirjoittamista.7.Haluan oppia ajamaan moottoripyörällä, semmoisella

vanhalla jossa sivussa kori. Vespa-mopokin käy..Hih!8. En ole monelle ystävällenikään myöntänyt, miten oppimisvaikeuteni

vaikuttaa melkein jokaiseen arkipäivään. Ja moni juttu, minkä tekeminen tuottaa suurta tuskaa nolottaa ja "sattuu"..9. Jos voisin päättää, toivoisin että mieheni pääsisi jatkamaan kuumailmapalloilu- ja rugbyharrastustaan.10. En pystyisi (?!?) elämään ns. rutiininomaista arkea.2 comments:

Niina ♥ said...

Heip Anni.. tuli tässä mieleen ihan ns,Mutuna että et ei olis sulla ihan legendaarinen Stressivatsa. Ja tuo ihmeellinen huono omatunto mitä erilaisimmista asioista se on tuttua!! Hih tuo prätkä kohta ilahdutti, Ei muuta kuin keväällä korttia ajamaan jos se ei ole ajokortin kylkiäisenä aikanaan langennut. Sama pitäisi minun opetella "uudelleen" piikkisellä kun viimeksi ajelin itse n.20.v sitten..Kamalaa siitä on niin kauan tosiaan. Kyydissä olen sitten istunut melkein koko tuon saman ajan. Jopa pelkkä skootterila ajelu antaa sellaisen pienen vapauden tunteen =) Tosin mulla olis edessä "vähän isomman" pyörän kortin ajaminen, siksi sitä kai aristelenkin vaikka ajohalu olisikin kova.

anni said...

Niina, kiitos kommentistasi.. SInä uskollinen.. :)
En tiiä, onko stressivatsa tai ei, lääka¨rissä käyty, mut mitään ei todettu löytynyt.

Ooh, sulla on kortti? ooo!!! Kyllä minä vielä joskus...JOSKUS! Nyt ei ole sen aika, mutta unelmoida saa.

KIITOS... :D