20.10.09

..yksi kohta vielä

Lisään vielä yhden kohdan jonnekin:

-Mietin minäkin usein, miksei (varsinkin
tutut!) lukijat kommentoi? Tai miksi lukevat?

Jatkan projektisuunnitelma-tehtävän tekoa.
Ja niinkuin näkyy, ajatukset todellakin karkailevat.

10 comments:

Pia said...

Hei Anni,
Vasta muutama päivä sitten löysin blogisi ja jäin koukkuun! Luin kaikki vanhatkin postaukset ja pidin lukemastani! Toivon että jaksat jatkaa kirjoittamista, samalla ihanalla tyylillä! Olen vähän laiska kommentoimaan, mutta yritän parantaa tapani.

Pia said...

Hei Anni,
Vasta muutama päivä sitten löysin blogisi ja jäin koukkuun! Luin kaikki vanhatkin postaukset ja pidin lukemastani! Toivon että jaksat jatkaa kirjoittamista, samalla ihanalla tyylillä! Olen vähän laiska kommentoimaan, mutta yritän parantaa tapani.

Laura said...

Samaa aina ihmettelen itsekin.
Ärsyttävää suorastaan :/ Se on sitä "salalukemista". Teidän monta irl ystävää jotka lukevat blogiani mutta koskaan ei kommentouda mihinkään. pöh.

RuusuLiisa said...

Samaa olen miettinyt monta kertaa. Jostain syystä vain harva viitsii kommentoida :( kun noita kävijöitäkin ollut kuitenkin yli 700. Enkä usko et sinä Anni tai Retrohullu Missye käytte satoja kertoja Ainon majassa?!?! :D Työhän se lähinnä kommentoitte.. Mutta Anni- minä lupaan edelleen lukea blogiasi ja kommentoida edes jollain tavalla! Vannon kautta kiven ja kannon..

Niina ♥ said...

Hehee..Mua monesti naurattaa kun joku lipsauttaa jonkun asian josta olen vain blogissa maininnut ja huomaa lapsuksensa itsekin. Ehkä se on joku "lukea ilman lupaa toisen päiväkirjaa" fiilis tai joku sellainen mikä estää sen kommentoinnin tai sitten se että todellakin paljastaa lukevansa ;) Sen olen huomannut että moni kyllä kommentoi negatiivisesti anonyymiyden turvin mutta silti kommentin tyylistä voi kuitenkin aavistaa kenestä on kyse. Mutta omaksi iloksi sitä kai logia pidetään ja toisten bloggaajien myös!! Lippu korkealla. Jospa tämä on se meidän 15.min julkisuutta XD (Reps!)

anni said...

Pia,
Kiitos kommentistasi!! Kiva kun löysit tänne ja vielä pidit. Ihana kuulla. Antaa energiaa jatkaa varmasti kun saa näin kivaa palautetta. Kiitos hurjasti! Tulen pian käväisemään myös "teillä"!


Laura,
Kiitos kommentistasi! Mua ei (vielä) ärsytä, mutta olisin iloinen jos tutut/ystävät kommentoisivat useammin.. TSemppiä sinne!!


Ruusuliisa,
KIITOS ihanainen! Kyllä minä sielä siun luona käyn, jo ainakin 690 kertaa..hihihi! Ihanaa kuulla, että jaksat.. KIITOS siitä ja kivoista kommenteista yleensäkin!


Niina,
Kiitos kommentistasi! Hihih, lipsauttelijat.. Mulle ei ole tullut negatiivisia viestejä anonyymeiltä.. Onneksi. Mutta tosiaan, istehän minä valitsin sen, että kirjoitan.. Ihanaa kun käyt lukemassa. Kiitos julkisuuden hetkestä! Hahaha!

Lotta said...

Moikka!

Mielenkiintoinen keskustelu..

Itse luen ystävieni blogeja jopa useita kertoja päivässä, mutta kommentoin vain harvoin. En kommentoi, koska usein minulla ei ole mitään kommentoitavaa. On vain kiva lukea mitä toinen on kirjoittanut. Vierastan ajatusta suorittavasta blogien lukemisesta, jossa on pakko kommentoida vaikka ei olisikaan mitään sanottavaa. En koe, että tirkistelisin tai olisin salamyhkäinen - itsehän me bloggaajat olemme valinneet kirjoittaa internettiin, jossa periaatteessa kuka tahansa voi lukea tuotoksiamme.

Toisaalta en myöskään odota kommentteja omaan blogiini. Ehkäpä johtuu siitä, että en bloggaa ollakseni vuorovaikutuksessa, vaan ainoastaan omia ajatuksiani purkaakseni. Itseäni huvittaakseni. Silloin tällöin. Ilman paineita tai suorittamista.

Summa summarum. Mielestäni on ihan ok myös olla kommentoimatta. Ja nyt kommentoin, koska oli kommentoitavaa. :)

anni said...

Lotta,
Kiitos!
Totta.. Mutta on ihana tunne saada kommenttia kirjoittamastaan ja luoda ns. keskustelua. Mä koen usein hyväksi kommentoida, vaikka vain siinä mielessä että hei, käväisin lukemassa.. ja moi. jokainen omalla tavallaan.

nanna said...

Minä täällä pohdin samoja asioita ja tykkään myös, jos saan keskustelua aikaiseksi. Keskusteluahan olisi helppo saada provosoivista aiheista, mutta ne olen päättänyt jättää pois blogistani.

Itse kommentoin seuraamiani blogeja säännöllisen epäsäännöllisesti. Toisinaan, kun aika on kortilla, tyydyn vain lukaisemaan ja kirjoittamaan omaani jotain. Nyt, kun on "vapaailta", luen nauttien blogeja ja kommentoin.

Koitetaan jaksaa ;)

anni said...

Nanna,
Kiitos kommentistasi. Hih, tämä pieni bloggaus saikin melkoisetsi keskustelua aikaisekseen. Hyvä näin! Mutta oikeasti en tarkoittanut pahalla ollenkaan, kun eivät kommentoi..Mutta kiinnostaa silti, MIKSI ihmiset lukevat. Mikä kiinnostaa.. jne..

Iloa sinne!