20.4.11

Me like!


Ehdottomasti yksi mun suosikeista, ainakin FROM FINLAND! Ehkä "vähän" riitelee  mun aikuismaisemman ja mahdollisesti naisellisemman tyylin kanssa, mutta ei kai sille voi mitään, jos tykkää?  Eli sama sekametelisoppa-tyyli jatkuu Annilla, kuin sisustuksessakin. Heh!

Mutta, miten saisin mieheni innostumaan GH:n miehelle sopivasta laukusta?  Esimerkiksi 2 alla olevaa mallia? EIkö sopisikin?? Siis semmoiseen farkkutyyliin silloin kun ei laiteta sitä rugby-paitaa päälle, joka kuulemma tuo onnea.. HEH!

 Miehelleni siis...

Mutta entäs itselleni? Voihan hitsit. Klipsulliset on edelleenkin ne lempparit. Omistan jo 2 ihanaa klipsullista, mutta kyllä mulle kelpaisi lisää! Ottaisin ehkä nyt tälläisen vähän pienemmän mallisen. Hehheee.. Pikkupussukoitakin on kerääntynyt muutama jo. Uudempana alla olevat valkoisetkin on tosi viehättäviä.  Sopisivat kivasti pellavahousujen kanssa. Tykkäättekö te?

Ja tuo vihreäkuvioinen viikonloppulaukku on niin herkullinen...

Blogilistaltani löytyy myös Globe Hope'n blogi..
 
 
*  *  * 
 
Ja Maailma Kylässä tapahtumaan haluisin NIIN kans. Ottaisin vauvelin kainaloon ja jammailisin.. Syntyis nyt ensin.. Mut kivan fiiliksen tapahtuma tuo minusta on. Kuka on menossa? Ai-ai, Globe Hope'n kassi käteen ja menoksi.. Mä missaan niin usein kaikki kivat tapahtumat. Joka vuosi suunnittelen menoa sinne ja tänne ja ei.. Aina jokin este. Grr!


5 comments:

Nonna said...

Noi kassit on aivan ihania! Tuo kuumailmapallolaukku mun suosikki! En vaan raaski ostaa, kun olen niin pihi... =) Ja nuo miesten kassit kelpais mulle myös, olen ronskityylinen enemmän kuin pitsinen!

Laitoin sulle muuten mailia...

Teija said...

Ja mulle kelpais sit taas toi vaaleenpunanen wiikenderi :) Ihana!

Tykkään kanssa näistä, vaikken yhtään omista. Ideologia varsinkin viehättää!

Niina K said...

Tää täällä miettii,että jokohan te siellä ootte lähteny vauvaa ulkoistamaan.. :)

Nonna said...

Minäkin tulin kurkkimaan, että jokohan teillä jotain tapahtuu... =) Mukavia pyhiä!

anni said...

Nonna
Kiitti sekä kommentista että mailista, palaan asiaan, jos.. Jookosta? Mäkin voisin vallan hyvin käyttää noita vähemmän naisellisia malleja.. Vaikkakin klipsulliset pääsivät nyt lemppareiksi.

Äähh, yhtenä kappaleena täällä lyllerrellään, pihalla onneksi enimmäkseen.


Teija
Kiitti! Hih, hankitaan nuo kassit ja matkataan Tanskaan.. :P


Niina
Kiitti, kun huolehdit, mut täällä olllaan..UHH.. :/ Pääsiäisterkut!!!