27.4.11

Tyyny

Mitä tehdä, kun laskettuun aikaan on muutama päivä aikaa, vointi tuskainen ja klo 5:00 aamulla ei saa enää unta? No hölömö kysymys - unelmoida tyynyistä tietenkin! Haluaisin kirjavia/ erivärisiä/ erityylisiä tyynyjä oranssi-valko painotteiseen olkkariin. Siis sohville. En tiedä miksi, kunhan tekee mieli revitellä. Wow, sitä rohkeutta! Haluaisin tyynyjä, jotka ei sinänsä sovi yhteen ja silti lopputulos olisi hauska. You know, what I mean?  Kuvissa Jotexin tyynytarjontaa (päälliset), jotka hinnoilla ei ainakaan ole pilattu. Siis riski ei ole suuren suuri, jos ns. epäonnistun kokeilussani. Trendikkässeen (onks se edes?!?) tähtikuvioon en ole niinkään ihastunut, joku yksinkertaisuus siinä vaan viehättää ja luulen pääkopassani että se sopisi tekstitaulujeni ja maailmankartan kanssa yhteen?!? Äähh, mä olen varmaan ihan pimahtanut jo..

Kasasin äsken kaappiin varastoituja tauluja ja valokuvia sängylle.  Tarkoitus on siis koota taulukollaasia rappusiin siihen raakalauta-seinille. Sekalaisia valokuvia ja tauluja sekalaisissa kehyksissä sillee boheemisti ja kivasti. Mutta... Yksi pieni mutta, miten asetella ne just sillee täydellisen hyvin? Siinäpä pulma.

Eilen tuli itku neuvolan jälkeen - ei mistään syystä. YEAH! Mies joutui lähtemään töihin neuvolakäynnin jälkeen "hieman" huolestuneena. Minä suuntasin monen tunnin päikkäreille, kun kerran sain nukuttua. Herättyäni ei enää tuntunut niin pahalle ja loppupäivä menikin jutustellessa (koneen välityksellä) ystävän kanssa. KYLLÄ, olen niin riippuvainen netistä enkä missään tapauksessa luopuisi siitä!!! Mutta siis asiaan, mies halusi illalla ilahduttaa mua ja suuntasimme paikalliseen "puutarhamyymälään", josta mukaan lähti kukkalaatikot (paviljongin kaiteelle), kalleimmat mahdolliset. Yeah!! On se ihana siis se mies ja ne laatikotkin. Nyt valkoisia kukkia niihin!!!

Voi ei, EUROVIISUT!  Katson ne AINA! Petyn AINA! Niin paljon semmoista potaskaa. Ja silti..  Romania ja Venäjä yllättivät positiivisesti. Just pyörii telkussa uusinta esittelystä. Haluan aina nähdä Baltian maat ja "kaikki" minuun liittyvät maat.. Haha.. Eestin on kamala mutta hiton tarttuva biisi, sopisi vaikka kamalalle juoksumusa-listalleni.. Tanska pelaa taas niin varman päälle  mutta aika söpösti (kö?!?) ja Islannin edustaja on jotenkin kivan arkisen leppoisaa meininkiä. No Suomi - mm... biisi ihan söpö, muuten..mm..mm..  :( Mut on siellä monta huonompaakin.  Ja Israel - TAAS! Ja euroviisut katson ainakin tallennettuna yksikseni, jos kukaan ei lähde mukaan.. SINÄ???

Hihh, piti tulla lisäämään, että Italian biisi
on kiva..  Itseasiassa JUST tosi kiva!  :)

No niin, tällästä näin. Ihan tavis arkea..Hahhahh. Kasassa ollaan ja synnytystä ei itketä enää, eihän? KIITOS lämmin kaikille mukana eläjille.. *sniiff*  ... 

APUAAAAA!!! 
I can't do it!!!!!!

7 comments:

Heidi said...

Koita jaksaa vielä hetki :) Kyllä se vauva kohta sieltä tulee :)

Mulla on samanlaiset suunnitelmat valokuvien kanssa. Rappukäytävään pitäis laitella kuvakollaaseja ja muutenkin kuvia vaan, ihan sekalaisesti vailla mitään järjestystä :D Kun vaan sais aikaiseksi tilata ne kuvat ja ettiä kehyksiä...

Niina K said...

Ja mä en ala, taaskaan sun päivitys ei näkyny mulla!! HITON BLOGGERI!! Noi tyynyt on kyl siistei.. sanoo hän joka juur viritteli sohvatyynyihin sitä iänikuista TYLSÄÄ vaaleanpunaista ja pientä kukkaa.

Kandee suunnitella valokuvakollaasia ensti vaik lattialla ja napata aina kameralla kuva eri vaihtoehdoista ja sit verrata niitä kuvista keskenään. Muistaakin paremmin miten mikin oli. :)

Joo ja vauvan tulemista ei pohdita enää.. Hän tulee kun tuntee itsensa valmiiksi lähtöön. Usko vaan kyllä sekin siellä jo pakkailee. :)

Mrs. Lotta said...

Ihana Ulf. :) :) :) :) Kymmenen pistettä ja papukaija merkki. Nyt on kyllä vahvasti sellainen olo, että viikonloppua lähdet synnyttämään.. Eli enää pari yötä. ;)

Teija said...

Sä mitään pimahtanu ole, just eilen tilasin samaiset tähtityynyt jotexilta :) aattellin möksälle viedä, mutta tajuan kyllä , mitä tyynysekasoppaa haikailet sohvalle.. tanskalaiset osaa sen hyvin :)

Euroviisut, ai onko nyt semmoset?? Sanoo hän, joka elelee jossain kuplassa ja uutispimennossa.. :D

Anu said...

Minä taas joka ilta ajattelen, että ehkä tänä yönä tulee lähtö.. ja sairaalakassi on pakkaamatta loppuun!

Vielä mua ei itketä synnytyksen takia, lähinnä iskee kamala jännitys ja sydämen tykytys!
Mutta kyllä meitä sitten palkitaan ihanilla nyyteillä kun on saatu puserrettua uutta elämää tälle pallolle ;)

Mä haluaisin kans paljon tyynyjä. Meillä on papan tekemä puusohva, siihen ois ihana saada monen monta tyynyä. Mutta, mun projekti elää enemmän mun päässä kuin teoissa. Tyynyt + päälliskangas on kyllä jo äitin luona. Äitin luona odottamassa että menisin ne ompelemaan :D
Että saapas nähdä ompeleeko äiti ne mulle vai milloin on valmista.... ;)

Peukkuja synnytyksen jännitykselle!

anni said...

HEIDI
Kiitti! :) tänään ehdotin miehelle et laitetaan nyt ne kuvat seiniin, kun eilen ihasteli niitä vielä sängyn päällä.. Mut ei, ei laitettu ei. Höhh. Yks "lista" pitää saada ennen seinään, sitten kuvat. No järkeväähän se on, ettei tarvi ruveta siirtämään sitten. Mä en vaan malta..


NIINA
Kiitti! Heh, tyynyt meni tilaukseen. Katotaan sit, miten hyvä idea se oli.. Mm..miehelleni en ole viel kai kertonut.. :P


LOTTA
TAK! Papukaijamerkit annettu eteenpäin. :) Ai vkn:loppuna? OK.. Vappuvauva siis tulloo! :D Hyvä, että joku on siitä niin varma.


TEIJA
Kiitti! Ai en oo pimahtanut? olenpas. Mun ei pitänyt tykätä tähtijutuista ja varsinkaan crockseista. Nooh, tyynyt tullee postitse tänne kans, katsotaan sit. JOS laittaisin tuon mun tanskalaisen puolikkaan niitä asettelemaan, tulis lopputuloksestakin ns. tanskalaisen tyylikäs? Heh..toimispa se niin.

Mä olen KUPLASSA. :) Tsempit sinne!!


ANU
KIITTI!!! No täällä just tuollasta..paitsi mä en edes muista enää, mitä mulla siellä sairaalalaukussa edes on. Ei jaksa oikein edes kiinnostaa. Huomenna taas neuvola. Kovin turvonneet ovat jalat ja olo tukalaakin tukalaampi. Huohh.. ISOT tsempit sinne!!!!

Tääl keskustellaan nimiasioita taas ja edelleen.. KUIS teillä??

Anu said...

Meillä ei enää kovin käydä keskustelua nimistä.. Nyt vaan lähinnä jännittää, että jos vauva ei olekaan sen näköinen mitä on nimeksi kaavailtu.
Tytön nimi on ollut pitkään tiedossa ja "sovittuna", pojasta ei ole mitään 'lyöty lukkoon', mutta luultavasti hänelläkin on nimi jo olemassa. Ainakin minä mielessäni kutsun vauvaa pojan nimellä, varma kun olen että sieltä olis poika tulossa.. Jännittää, että osuuko mun tuntemukset sukupuolesta oikeaan vai tuleeko sieltä sittenkin ihana prinsessa.
Ja että onko se pojan nimi nyt sitten sellainen, että se tuolle isä-miehellekin oikeasti kelpaa. Lähinnä siinä nimessä mietityttää se, että onko se nimi josta saa pilkan aihetta.. Isällään kun on kokemuksia sellaisesta. Hänen vanhempansa kun eivät ole ajatelleet nimiasiaa loppuun asti aikanaan, sananmuunnoksella saa aika ..no.. homomaisen nimen miehen nimestä. Meijän pojan nimi ei muuttuis sananmuunnoksella oikein miksikään, mutta sama nimi löytyy myös sarjakuva-sankarilta...

Katsotaan kuinka käy ;)