25.4.11

No niitä välttämättömiä kuulumisia..

Aurinko paistaa ja kevät tuli. Ihanaa! Onneksi! Mutta silti, ahdistaa. Olo on tu-ka-la ja tus-kai-nen ja odottavan pelokaskin. Tiedän, kuuluu asiaan. Turvotus on tullut jäädäkseen. Vauvan liikkeitä on laskeskeltu ja saatu aikaisekseen murhetta ja paniikkian.  Verenpainetta mittailtu. Viime hetken painikointia? No sitä kai. Ollaan oltu pihalla melkein kaiken ajan. Mies on ahkeroinut, tytsy leikkinyt ja minä... no minä.. ähh, ei mitään.  

Päivän uutinen: Tytsy harjoittelee polkupyörällä ajamista, siis ilman apupyöriä. Taitaa viedä hetken aikaa.

No tulin vaan siis sanomaan, että yhtenä kappaleena ollaan. Ei muuta sanottavaa nyt..  Iloa sinne!

12 comments:

Mannukka said...

Tsemppiä tuleviin koitoksiin!

Meillä myös harjoiteltu polkupyöräilyä ilman apupyöriä, nuorimmainen on sellainen arkajalka,että nyt vasta rohkeaa kunnolla harjoitella.

RuusuLiisa said...

Oih, minä kun olin jo varma, että miniMies on saapunut! Tosin näin viime yönä unta, että vappupiknikillä ollessamme laitoit viestin herran syntymästä ja tulin katsomaan ylppärilakki päässä teitä :D
annipanni-ihanainen..kohta..ihan kohta!

Niina K said...

Toi kaikki kuuluu just niihin viimeisiin päiviin ennen h-hetkee..
Neidille paljon tsemiä opetteluun!! :)

Peikonlehti said...

Kiva kun jaksat käydä laittamassa kuulumisia tänne, oon käyny jo vaikka kuinka monta kertaa "kyttäämässä" että jokoJoko =)

Odottavin tunnelmin siis täälläkin!

Tsempit sinne!

Teija said...

Oih, voimia nyt loppurutistukseen. Kaipa ne on niitä viimehetken panikointeja? It goes just fine!!(Mä en edelleenkään oo antanut itselleni lupaa ajatella synnytystä. Sit joskus vasta)

Lepoa vaan!

Meilläkin on alettu reenata ilman apupyöriä ajoa. Ei hyvältä näytä! :D

Mrs. Lotta said...

Heippa! Tulis jo. :) Pyysikö Mona itse apupyöriä pois vai päättivätkö vanhemmat, että nyt on aika siirtyä opettelussa seuraavaan vaiheseen?

aini said...

Koita jaksella! Kohta se pitkä odotus päättyy:)

Minä en pienenä meinannut ollenkaan oppia ajamaan ilman apupyöriä.. sitten juuri ennen kouluunmenoa opin kuin opinkin (vanhemmat lahjoivat minut ensimmäisen ja viimeisen kerran barbintavaroilla);)

Heidi said...

Minkäs ikäinen tää tytsy olikaan? meillä Manu (täyttää elokuussa 5v) opettelee kans ilman appareita ajamaan. Ihan kamalaa kitinää ja kiukkua kun pyörä ei mukamas tottele ollenkaan :D

Mulla tulee jotenkin elävästi mieleen viime vuosi tähän aikaan kun itse tuskailin ison mahan kanssa, aika haikeaakin toisaalta...tykkäsin ihan olla raskaana ♥ Meillä jännättiin ensin tuleeko vappuvauva ja kun vappu meni ohi niin äitienpäivävauvaa ootettiin, Kuutti syntyi sitten pari päivää ennen äitienpäivää ♥

Nonna said...

Tsemppiä tsemppiä ja tsemppiä! Kohta se vauva putkahtaa tähän maailmaan ja uusi elämä alkaa! Minäkin jo ehdin ajatella, että sinä olit lähtenyt pääsiäisvauvan hakuun. Mutta vappuvauva on ihan yhtä hyvä! (Eiks oo kiva, että näitä juhlia riittää?)

anni said...

MANNUKKA
Kiitti! Tsemppiä tarvitaan, varsinkin sitä henkistä sellaista. Sen kai huomaa rivien välistä? :)


RUUSULIISA
Voi kiitti! Ja voi sua!!! Ihan hassuja unia.. Pikku-mies on masussa edelleen. Huohh. :/


NIINA
Kiitti! Eli en ole ainut friikkaaja-synnyttäjä? Huh!
Tytsyn pyöräilyharjoittelut jatkuvat isukin kanssa... :)


PEIKONLEHTI
Kiitti myötäelämisestä! Uhh..Tuntuu aika hyvälle, ettei oo yksin täs hässäkässä, toisaalta silti.. :)
Ilmoittelen kun.. :)


TEIJA
Kiitos! No mäkin poissuljin koko synnytyshässäkän vauvan diagnoosien yms edeltä. Nyt se on vaan jotenkin niin tosiasia ja ihan just edessä et kauhua ilmassa. Itku tuli neuvolassa.

Ai sielläkin ahrjoitellaan pyöräilyä? :) Hyvä-hyvä.. Tsempit!!


LOTTA
No niinpä, tulis jo, toisaalta voisin perua välillä koko homman. Too late I guess..

Pyöräilyn harjoittelu ilman apupyöriä lähti vanhemmilta (suorittamistako?) , mutta innokas tytsy kyllä on. Epävarma ja pelokas, diili tehty ettei saa suuttua ja kiukkua.. Sitten jätetään muhimaan. Nyt vielä hyvällä mielellä sekä tytsy et isi..


AINI
Voihh, kiitti! Koitan! :)
Mäkin opin tosi myöhään pyöräilemään, MUTTA opinpahan kuitenkin, heh.


HEIDI
Kiitti! Ai teillä onkin pyörässä vikaa? Meillä varmaan iskässä.. :P Tytsy täytti tammikuussa 5. AIka varovainen ja arka moisissa jutuissa, innokkutta tosin löytyy!

Samanlaisia arvailuja synnytyksestä täälläkin, pääsiäinen, vappu, äitienpäivä... UHH! Mä en tykkää olla raskaana - FAKTAA. Kohta ohi.


NONNA
Kiitti-kiitti-kiitti! Jooh, vauvan synty = juhlapyhät.. :D Kunhan ei mene juhannukseen.. ;)

Kiitos!!!

Marielisa said...

Monen mutkan kautta päädyin ihastuttavaan blogiisi, tykästyin ja klikkauduin samantien lukijaksikin.

Hullaannuin tuohon pajuaitaanne, just lovely! ♥

Tsemppiä loppumetreille masusi kanssa ja kaikkea hyvää tulevaan koitokseen! :)

anni said...

MARIELISA
Kiitti kommentistasi ja kehuista! Tervetuloa lukijaksi.. Pajuaita kehuista tulikin mieleen, että pitäisi soittaa sen tekijälle, jotta tulisi ns. paikkaamaan aitaa (vaihtamaan oksat, jotka ei oo juurtuneet/ ovat kuivuneet).

Tsempit otettu ilolla vastaan! Hitsit, kyl niitä tarvitaankin. Kiva kun löysit tänne!!