22.3.10Ihana aurinko! Sulaa-sulaa-sulaa-sulaa! Hoen mantraa ja katselen (netistä) kuorosodan pätkiä kun jäi eilen väliin. Hitsit ohjelmassa on hyvä fiilis ja poweri! Usein tytsyn kanssa pompimme telkun edessä ja jorataan. Oikein kunnon hyvänmielen-ohjelma. Ja jo pelkästään tuon ohjelman ansiosta voisi mennä laulamaan kuoroon. Tiedän-tiedän, kuorolaulu on paljon muutakin.

Kaadoin kahvit pöydälle ja tietysti puolet meni koneelle. Nyt ilmassa leijuu kahvin tuoksu.. leijukoot.

Uusi viikko alkoi auringonpaisteella. Ja ihmeellisillä unilla. Aamulla heräsin ja piti oikein tarkastaa, kuka nukkuu vierelläni uhh. Menneisyyden ihmiset tuli uniin. Uni: Olin hammaslääkärissä, jossa oli monia hoitopaikkoja vierekkäin kaikki samassa tilassa. Huomasin viereisessä paikassa istuvan entisen rakkaani (ääk!!), käänsin pään pois ja yritin keskittyä jotta kestän poraamisen, mikä tuotti suunnatonta tuskaa. Entinen rakkaani kuitenkin otti kädestä kiinni ja siinä sitten puristin ja kovaa ja kipu unohtui.. Uni loppui siihen, että molemmat lähtivät mitään sanomatta omia teitään. Pelottava uni, söpökin.

Viime viikolla kirpulta ostettu kaappi odottaa valkoista maalia. Mistään unelmakaapista ei tietenkään ole kyse, koska silloin olisin hehkuttanut ja kovaa, mutta tarpeeseen tulee tuokin. Kaappi miellyttää kyllä tän värisenäkin, mutta yhtenäisyyttä kaipaan huoneeseen, siksi valkeaksi muuttuu hän. Piti maalata eilen ja tänään, mutta siirtyi myöhemmälle. Meillä tulossa siis maalauspäivä, jolloin kaikki maalia kaipaavat huonekalut hoidetaan kerralla. Jonossa ainakin 4 huonekalua.


Edessä on kiirusviikko. On töitä ja vapaatakin, siivoiluja ja järjestelyä, lääkäreissä käyntejä ja vieraita. Torstaina saapuu Eestit, Sunnuntaina Tanskat. On ihanaa kun käy vieraita (vink-vink!)! Vilinää ja vilskettä siis viikonloppuna. Hyvä näin.

Nyt siivotaan! Edes vähän..


6 comments:

Teija said...

Hih, tollanen maalauspäivä oliskin hyvä idea.. Josko sitten tulis valmistakin joskus?

Jättekivoja kuvia tuossa alemmassa postauksessa myös!

RuusuLiisa said...

Ihana kaappi! Söpöliini. Pelottavaa muuten - minäkin nähnyt eräästä entisestä 'rakkaasta' nyt viikon aikana kahdesti unta. Muuten ihan normi uni, mutta hän ilmestyy unessa aina jostain yllättävästä paikasta. Häiritsevää! Kiirus viikko tiedossa ja mukavaa kun vieraita tulee :) Hauskaa ja sulaa-sulaa-sulaa- viikkoa-kohta se on sulanut :D Halit!

Niina K said...

Hei miten niin ei mikään huippukaappi.. Sanoo tää jolla on yks melkein samanlainen olkkarissa ja ihan täynnä kirjoja ja muuta "tarpeellista" Tosin mun kaappi pysyy originaalin värisenä kun tuo mun ompelupöytä on niin samanvärinen kaapin kanssa. Täys kymppi kaappilöydölle!! niin ja saa hehkuttaa ;)

aini said...

Tuo kaappihan on just ihana! Siinä on selvästi potentiaalia vaikka minkäväriseksi kaapiksi. Minä maalaisin turkoosiksi, tai vaaleanpunaiseksi.. :)

anni said...

Teija
Kiitos!! Olispa jo maalauspäivä, haluisi nuo kaikki maalattua kerrallaan.. hyvä työtila puuttuu vaan.. :(

RuusuLiisa
KIITOS! Hihi.. Onkohan meissä jotain vialla? Hih.. paljonkin. Ja silti täydellisiä.

Niina
Thanks siullekin! Mietin kaapille pyöriä alle. Ja maalin saa pintaan meillä. Kaappi melkein häviää oranssiin seinään.. Ja niinkuin huomasit, edelleen unelmoin muistakin kaapeista. Loputonta.

Aini
Thanks! On potentiaali-kaappi, siksi lähtikin mukaan. Värjäisitkö värilliseksi vaikka ainakin nyt alussa se on se oranssi se ympäristö mihin se tulee. Ja huoneen muut huonekalut joko valkoisia tai tummaa puuta.. mm.. Turkoosi olisi ihana! Tai keltainen.. hihih.

Nooruska said...

Tuo pieni vihreä tuoli on ihan älyttömän söpö!