20.3.10


Kuvat täältä


Vahingossa löysin tai eksyin ihailemaan vesitorneja.
Tässä teille hassun ihania torneja Eestistä. Muutama
niistä TOSI tuttukin. Kunpa mullakin olisi oma torni!

Ja en todellakaan tiedä, miksi esittelen torneja täällä.

8 comments:

Nooruska said...

Vesitorneissa on kyllä paljon fiilistä! Hauskoja kuvia!

Niina K said...

Heh, voitaskohan me vuokrata vesitorni meidän naapurusto kodiksi.. ;) Mitenköhän sitä huutais jokapäivä että Lapset, ei saa juosta portaissa!! Ei vais, vois se olla jännä fiilis jos olis kotina vesitorni. Tuo leveän mallinen jossa on kaksi tornia olis just loistava!! Mä olen haaveillut mumppalan maisemista vanhaa muuntajarakennusta kesämökiksi, harmi vaan että se on käytössä edelleen!

Hanni said...

Kivoja torneja. En ole koskaan tajunnutkaan että vesitornikin voi olla kaunistus. Miksi, miksi ainakin meilläpäin on vaan rumasia maisemanpilaajia??

Mukavaa viikonloppua :)

anni said...

Nooruska,
Ihan vahingossa ne löysin ja minsutakin hassun kivoja. Alimmaisista vasemmanpuoleinen on TOSI tuttu ja rakaskin omalla tavalla. :)

Niina,
JOO!!! Tai 2 tornia vierekkäin! Hihh.. Hassut rakennukset on mainioita. Me käytiin iahstelemassa yhtä vanhaa pajaa, ihanan rumankaunis tiilirakennus, mis jäljellä pelkät seinät..

Hanni,
KIITOS! No niin ne usein on aika pelottavia täälläpäin. Luulen, että nää Eestiläiset myös aika vanhoja.. senverran koristeellisia ovat..

Anonymous said...

Onpa hienoja torneja! Suomessa taitaa olla pelkästään rumia vesitorneja... Tuollaiseen torniin voisi saada ihanan kodin!

Aluksi, kun näin tornit, tuli mieleeni, mitäs majakoita nämä ovat. Mieheni on suuri majakkafani ja olen alkanut itsekin niistä pitää.

Mukavaa viikonloppua!
- kristiina -

Jenni said...

Hauskoja! Varsinkin kun ajattelee mitä kaikkea niissä ja niiden ympärillä on tapahtunut menneinä aikoina!

Teija said...

No onpas symppiksiä torneja! Ei Suomessa taida olla yhtään hauskoja :)

Kulutustottumuksia pitäis täälläkin vähän tarkistaa. Paljon vähemmälläkin tulis toimeen, mutta kun on vaan hankittava sitä ja tätä.. Eikä tää blogimaailma yhtään helpota asiaa :)

anni said...

Kristiina
Kiitos! Juuh, muutama onkin vähän majakan näköinen.. Alimmaista vasemmanpuoleista katselin vuosikausia ja unelmoin kodiksi. SItten ystäväni vanhemmat ostivat sen (pilkkahintaan) ja perustivat kukkakaupan. :)

Jenni
Kiitos! Kiva kun poikkesit täällä. Tule uudestaankin! Mietinkin että onkos Eestin puolella nämä vesitornit sit niin paljon vanhempia kuin Suomessa vai oliko se rakennustyyli vain toista silloin?

Teija
Tänks! En ole juurikaan tutustunut suomalaisiin vesitorneihin, hassunnäköisiä "UFOJA" näkyy sielsuntääl, mut ei kai juuri vanhempia?

Juuh, tuo kulutuspuoli on haastava alue. Joskus vaan ottaa päähän omalta osaltam vaikkei hätää ole tms..