28.3.10

yhdessä
Telkusta tulee ihana leffa (Onnen potkuja/ Pursuit of happyness), mutten jaksa keskittyä. Muutama tunti väliä, ku yhdet vieraat lähti ja toiset tulee. Ihanan rakkaita ihmisiä. Kyllä teki hyvää ja olla vain (2 päivää pyjamassa ystävän kanssa). Emme tapaa usein, mutta sydämessä ovat ja tosi syvällä ne ihanaiset. Maailma parantui ja huomattavasti. Miten olinkaan kaivannut.. lähinnä sitä ystävän aitoa läsnäoloa. 2 perhettä touhusi yhdessä, mutta oleilusta ja levostakin nautimme. Söimme, pelasimme hauskaa (Gift trap) peliä, leikimme roolileikkejä lasten kanssa, katsoimme elokuvan (ps. I love you), nukuimme, itkimme ja nauroimme ja olimme vain.


Samanikäiset

Ystäväni on kampaaja (ja muuten hyvä sellainen!) ja tukkani sai uuden muodon. Kyllä nauroimme sekä tukalle että mulle. Kyllä se kampaaja (+ ystävä) tietää, mikä on hyvä mun päähän..Nyt on jengi koossa: Bruno, Lotte ja Albert


Lasten kaksikielinen leikki oli hassua. Ystävien tulopäivänä tyttöni pyysi autossa: "Äiti, opeta mulle nopeasti eestinkieli!" Ei ihan ajomatkalla opittu, mutta kovasti nauratti kun lopun matkan puhuin vaïn eestiä. Tänään vaihdetaan toiseen kieleen - tanska. Tanskan vaari vaimonsa kanssa tulevat viikoksi kyläilemään ja ihan kohta pitäisi auton kurvata pihaan. Yhdessä oloa. Tallinnassa piipahtamista. Mukavaa!

Mieheni on innostunut valokuvauskurssistaan. Oma studio.. Hihh!Ja viimeisenä pääsiäistä. Yhdet virpojat kävivät. Ihanat olivat. Ne oli muuten elämäni ensimmäiset.. Eli, hyvää pääsiäistä siis!
Ensimmäiset Royal Copenhagenit.. - munakupit.
Jo viime vuotiset. Kauniit minusta ja rakkailta lahja.

6 comments:

Mannukka said...

Viikonloppunne kuulosti kivalta! Ihanat nuo munakupit, kauniit ja raikkaat tosiaan!

RuusuLiisa said...

Ihania kuvia! Ja teillä on ollut mahtavaa aikaa! Halit ja terkut sinne :)

Niina K said...

Ihanat kuvat ja täys kymppi valoteltassa "piileskelevälle" puolisolle!! :) Voi kun täällä meillä päinkin joku järjestäisi kuvauskurssin.

anni said...

Mannukka
KIITOS! munakupit jo viimevuoden tuliaisia. Tän kerran näet ylempänä.. Hih! Ihana saada tyylikkäitä lahjoja..hhihihih.. :)


RuusuLiisa
Kiitos ihana! :) Onneksi joskus (liian harvoin!) näinkin täällä.

Niina
Täyden kympin kiitos! Valokuvakurssi hänellä osa AMK:n valinnaisia. Innokas on.

Anonymous said...

Todella viehättävät munakupit!

Viime kesänä kävin Royal Copenhagen-liikkeessä. Paljon oli kaunista ja aika ylellistäkin.

Meillä ei ole kotona minkäänlaisia munakuppeja enkä edes muista kaupoissa mitään houkuttelevia nähneenikään. Iittalan Origo-sarjassa taitaa olla hauskoja raidallisia, mutta ei läheskään niin ihania kuin nuo sinun...

Ihanaa pääsiäisen aikaa!
- kristiina -

anni said...

Kristiina,
Kiitos kun kommentoit!
Totta, ylellisiä ja arvokasta kamaa. Voisin silti huolia lisää.. :P

Meilläkään ei kyl ole oikein munakupit käytössä, munat syödään sormien välis.. :P

Hyvää pääsiäistä!