11.3.10

To-to-TORSTAI


Naistenpäivän tulppaanit ovat auenneet ja kasvaneet pituutta hurjasti.
Oi, miten rakastankaan kukkia. Voisin jopa palata töihin kukkakaupan pariin..


***

Vuorotyöläinen palasi blogin äärelle. Takana muutama pieni tuntinen unta töissä. Kotona odotti flunssainen tytsy. Isi heti vaihdossa töihin, oven välissä sain suukon. Näin se menee täällä. Yksi lapsi vain, mutta välillä tuntuu että melkoista logistiikkakeskusta pyöritetään. Harrastamme kimppakyytejä mummon ja ukin kanssa, niin kyytien järkkäily on jokapäiväistä hommaa. Yksi autokin on (onneksi!!), mutta se ensisijaisesti meikäläisen töihin pääsyn välineenä.

Päiväunet lapsen kainalossa oli tarpeen.

Katolta tippuu vettä, lumet sulaa, vettä-vettä-vettä. YEAH, kevät tulee!!! Ensimmäinen blogi-arvonta on nyt takana ja lähipäivinä postailen pikkuisia paketteja ympäri Suomenmaata. Kiitos kaikille osallistujille. Varsinkin palautetta ja toiveita oli mukava lukea. Kiitos!!! Yritän lähiaikoina kirjoittaa ainakin maahanmuuttajana olosta, Eestistä, Afrikasta olosta, ja juoksemisesta. En ollut oikein varma, kiinnostaako nuo kokemani ketään ja haluanko edes kirjoittaa. Osa kun on melkoisen henkilökohtaisia juttuja. Mutta menneitä sellaisia, niin ihan hyväkin palata niihin. Suuri merkitys mun elämän kannalta niillä ollut . Tietysti jatkan kirjoittelua samaan malliin myös arjen tohinoista, urputuksista, unelmista, sisustuksesta ja täydellisen kaapin metsästyksestä. Pahoin pelkään että mukaan tulee myös melkoisesti kuvia keväästä, pihan laitosta yms..Mummon sisko toi rajan takaa nostalgisia herkkuja.
Niillä täytettiin purkkeja, mutta vain hetkeksi..

***

Kukkakaupasta ostin pussillisen keltaisia sulkia.
Kauniita ilon tuottajia. Tytsy tykkäsi kovin.

Ja oi sitä pukeutumistyyliä! Ei mitään vaatimatonta..Iloa!5 comments:

Niina K said...

Mistä tietää että tulee kevät?? No siittä kun rapa lentää!! Arvaa repesinkö nauruun?! XD Lause tuli siis rinsessan suusta, autossa takapenkiltä. Ja tottahan se on, nyt jos lähtee kävelylle niin rapasena palaa kotiin väkisinkin.
Teidän tytöllä on ihana tyyli, hempeä ja vaikuttava samaan aikaan. Meillä vonguttiin tänään tipuja kaupassa, sinne jäivät toistaiseksi kun muistelin, että niitä jossain kaappien kätköissä on ja höyheniä kanssa.
Ihanan näköisiä nuo höyhenet tuossa aaltomaljassa!!
Höyheniä aaltomaljassa..heh lause kuulostaa ihan suomalaiselta iskelmältä ;)
Tuliphan taas pitkä sepustus..sorry.

Teija said...

Voi että kun lukijat on ehdotellu kivoja aiheita sulle. Noista minäkin haluan kuulla, joten kiva jos jaksat kirjotella!

Ihana sulkatyttönen siellä :)

Ja jippii, huomenna on taas perjantai.

RuusuLiisa said...

Ihana tyttönen! Ja innolla odotan piha/puutarha-postauksiasi:D meillä kun pihakausi alkaa heti lumien sulettua eikä mua kuulemma saa kukkapuskista pois ennen seuraavaa syksyä..JEE..kevät ja kesä tulee!

Pia said...

Tuli niin keväinen olo.. Ihania sulkia!
Toivottavasti saat nauttia vapaasta viikonlopusta?!?!

anni said...

NiinaK
Teija
RuusuLiisa
Pia

Katsos-katsos, koko jengi täällä koolla. :D Melkein. Siis ne miun uskolliset. Kiitos!! Olette ihania!


Ei töihin menossa viikonloppuna.