4.3.10

Tänään

Eilen töistä palattuaan kirpun kautta rentoilua (=lue tavaroiden roudaamista ja tyhjentelyä). Kirpulta lähti mukaan lasipurkkeja. Just niitä, mitä tää blogilandia on täys - Jokaiselta löytyy vähintään 5kpl (?!?) Nyt minultakin. "Yeah!" Miksi ostin? Ai kun halvalla sai? Joo ja ei. Unelmoin hyllystä ja/tai kaapista jossa aineet purkeissa. That's it. Siinä teille selitys.
Unelmalistalla keittiöön:
  • Kiva verho
  • Ihana pöytä (mies ei ymmärrä: "mitä vikaa muka tässä on?")
  • Täydelliset tuolit (nykyiset ei tapa vielä, mutta..)
  • Metalliset hyllyt

***

llalla mummolaan ja ukot saunomaan. Naiset (3-sukupolvea) lörpöttelemään. Äitini näkee minussa itsensä ruuhkavuosina ja ihmetteli miten pysyi kasassa. Itselläni ei itseasiassa ole paljon kasassa pitämistä, mutta tiukkaa tekee. Konsultoitu lääkärin kanssa - suositteli tutkimuksiin, eikä kipujen uusiutumiseen. Grr..

Tänään renoilua, mutta alakulo-rentoilua. Itku tuli. Taas. Yksityiskohtiin en mene. Aurinko tuli näkyviin ja helpotti. Tavaroiden roudausta ja siirtelyä taas. Se auttaa.

Sisaret (onko näin?!?), Aiempiin kuviin verrattuna on siirretty kaappien piiloihin rojua. Peitto kääntyi taas sohvalla ja taulut meni vaihtoon. Häälahjataulu menee korjaukseen ja saa arvoisensa paikan. Tiedän, vielä pitäisi.. mut jos vaikka yhden päivän olisin tyytyväisempi?


1.Kuvassa kirjava puoli
2. Kuvassa täkin vihreä puoliKaapin päältä ja alta lähti, mutta legokori jäi. Se on jatkuvassa käytössä.
Niinkuin muutkin lelut, mitkä lopulta jäivät huoneeseen.

***

...Ihana valo!

Että näin tänään. Tässä kuulumiset niille, jotka eivät ole arjessani mukana. Ja tällähetkellä tässä on vaan ihan lähiperhe. Pienellä jengillä mennään ja hissukseen. Voihh...

7 comments:

Niina K said...

Heips. Toi kirjavapuolihan sopii kun nenu päähän!! JA taulut seinällä tasoittaa kivasti, onnistuit hyvin!! sitä alakulo-itkua sitten on ollu enemmänkin liikkeellä tänään..meinaan itte väänsin kunnon parkut tänään ja keskellä kylää, hajos meinaan auto.. TAAS.. tai en tiä hajosko, mutta ei ainakaan halunnu käydä eikä kulkea paitsi loikkimalla kun kenguru. Ja kun piti mennä tankkaan sillä loikkivalla autolla niin automaatilla oli lappu jossa luki että suljettu ilkivallan takia..GREAT. Ja siitä se parku sitten lähti. Mulla on bad karma mitä noihin autoihin tulee. Pitää varmaan ostaa tandempyörä ja suihkia sillä rinsessan kanssa.

RuusuLiisa said...

anni..halaus! Ja Niinalle kans!

Peikonlehti said...

Taulut ja peiton kirjava puoli sopii oikein natsaavasti yhteen, Looks good! =)

Ole armollinen itsellesi, tsemppiä arkeen!

Nooruska said...

Taulut on upeat! Mistä löysit nuo lasipurkit, mik kirppu? Etsitään nimittäin juuri tuollaisia! Yksi löytyi, mutta ilman kantta...

anni said...

Niina K
Kiitos! Taulut saa jääda toistaiseksi.
Jännää miten nuo pahat päivät sattuu samaa aikaan. Tänään mulla jo parempi, vaikkei mittään ihmeempää ja moni juttu murehdittaa.. Iloa sinne!

RuusuLiisa
Kiitos ihanainen sympatioista. Hyvä tukiverkosto. Pitäiskö perustaa joku... ähh.. :)

Peikonlehti
Thanks! :) Yritän olla, mut..
Hyvää viikonloppua sinne.

Nooruska
Kiitos. Olen ollut periaatteessa vastaan tuommoisa ns valmistauluja. Ostin nuokin (tosi halvalla) siksi että käytän pohjan+kehykset. Nyt ne on tossa. Hah!

Purkit on Kouvolan kirpuilta. Mullakin muutama ilman kantta ja ist nuo + semmoisia pienempiä klipsupurkkeja. Hyvää viikonloppua!

Anonymous said...

Heipparallaa! On toi sisustaminen varmasti semmonen juttu, että sitä ei ikinä oo lopullisen tyytyväinen. Aina kaipaa jotain uutta ilmettä, pientä potkua, joka saa vanhatkin tärkeät esineet heräämään aiva uudelleen.Pikku muutos tilassa, voi muuttaa koko kokonaisuuden. Koitin miettiä kumpi viltin puoli näyttäs musta paremmalta tuossa tilassa, ni olipas vaikeata. Kuvissa ei kuitenkaan näe koko totuutta. Kuvasta katottuna joku voi näyttää sekavalta, todellisuudessa taas ei ollenkaan. Kirjava puoli on ihana kaikkee valkosta vasten, ja taas vihree sopii ihanasti taulujen punertavaan tekstiin.
Mä toivon helpotusta sun pahaan oloon. Jospa pian huomaisit, ettei rinta-alaa niin painakkaan ja olo kevenisi. Hoida itteä, tee kasvokuorintoja ja jalkakylpyjä tai kokeile hengitysharjotuksia.
Oot sopivasti heikko, mutta myös hirmusen vahva pakkaus!
-Pauliina

anni said...

Pauliina,
Ihanaa kun krijoitit. Hitsit olisi kiva nähdä taas!! tule käymään!! Oikeasti!
Kiitos ihanista sanoista ja ajatuksistasi!! *hali*