5.10.08

kiitänKiitän läheisiäni tästä viikosta. Kiitän ystäviä kun sain kyläillä ja herkutella ihanilla herkuilla: omenapiirakkaa, suklaapiirakkaa, sushia... MMM.. Oli ihanaa nähdä!

Tänään piti olla koulutehtävien tekoa. Ei ollutkaan. Tänään istutimme pensaita ja kaivoin n.30kottikärryllistä kivituhkaa tai jotain vastaavaa. Jumissa. Väsynyt.

Söin roskaruokaa. Mutta pihallakuntoilun jälkeen se ei tuntunut enää ollenkaan niin 'pahalle' kuin ennen kaivuuhommaa.

Tähän piti tulla kuva ystävälle paketoimastani (monimutkaisesti) lahjasta..mutta johto hävinnyt ja kuvat kamerassa. Etsinkö? ..........löytyi, niinkuin varmasti huomasitkin ja kerkesit jo ihmetellä, että mitä tuo väkerrys on..?!?.

Tunnelmallista alkavaa viikkoa! Minun viikko vierähtää (4päivää) Mikkelissä opintojeni parissa ja loput sitten töissä. Huoh.. en valita..en.. (vaikka NIIN tekisi mieli!!!)

xxx

5 comments:

melkoelli said...

Blogissani on sinulle jotain. =)

Miuku said...

Blogisi olisi sinällään erittäin mukavaa luettavaa, mutta ainakin omalla kohdallani käyttämäsi eri fonttikoot vaikeuttavat lukemista suuresti. En lue teksitä sana sanalta, vaan hahmotan kappaleet riveinä tai sitä suurempina yksiköinä. Yksittäiset suuremmalla fontilla kirjoitetut sanat kahmaisevat huomion muulta tekstiltä, ja näin ollen koko sisältö katoaa. Olen siis tyytynyt pelkästään katselemaan kuvia.

Heini said...

Tsemppiä kiireiseen viikkoon!! ♥♥

anni said...

Miuku - Kiitos palautteesta! hyvä tietää. yritän muistaa asian jatkossa, niin on helpompi lukea tätä 'mainiota' tekstiä!

Heini - KIITOS... pian tänään kotiin lähipäiviltä. Silloin varmaan tulee blogiin lisää... :)

Melkoelli - Aah!..KIITOS! Käväisin kurkkaamassa.. sen lisään blogiini kun olen kotosalla. :)

Aah, täällä on miiiiiinus asteita!

maano said...

minäkin täällä tutustumassa blogiisi :)