20.10.08

...paha mieli

..tuli siitä, kun muistin, että annoin miehelleni viime vuonna (marraskuussa) syntymäpäivälahjaksi pienen valkoisen puisen lipaston, jossa oli kolme laatikkoa. Jokaisessa laatikossa oli 4 lupausta, jotka lupasin toteuttaa ennen seuraavaa syntymäpäivää. Aahh, en millään ehdi toteuttamaan niitä puuttuvia lupauksia. Miten olen saattanut unohtaa ne? Aahh.. :(
Jos... Jos huomenna lukaisen ne lupaukset kaikki uudetsaan ja yritän toteuttaa NIIN monta kun vaan mahdollista ja ehkä ne suuremmat vielä siinä 5-vuotis päivänämme? Pystynkö? Osan pystyn, osan en -> raha. Mutta en todellakaan käy nyt vikisemään tässä blogissa taloudellista tilannettamme, se on vaan ollut jo pidemmän ajan niin tiukilla. Talon remppaaminen ja talouden pyörittäminen yhden tuloilla ei ole helppoa ja kaikki on aina kiinni valinnoista. Masentavaa se, silti kaikki on ihan ok... onneksi. Kaikilla ei ole.
Hyvää yötä!

4 comments:

Anna said...

Huolet. Olen joutunut elämän pakottamana niitä tuumimaan viime aikoina enemmän kuin koskaan. Pieniä ja isoja.

Tulin siihen päätökseen, että niiden lukumäärä on vakio. Niitä siis on aina. Mutta minkälaisia, se vaihtelee. Raha, tekemättömyys, työt,...Tuttuja varmasti kaikille. Ja ne vaivaavat. Todenteolla.

Mutta sitten kun tapahtuu jotain suurempaa ja elämän muuttavaa, jotain jossa sana "pelko" määritellään uudestaan ja hengittämisestä tulee tietoista toimintaa, ne arjen "tavalliset" huolet alkavat tuntua luksukselta. Olen luvannut itselleni, että sinä päivänä, kun saamattomuuteni herättää minussa stressin, kuten tapahtui ennen, elämä on raiteillaan.

Nauti kodistasi, perheestäsi, pienistä hetkistä, niistä arjen huolista. Ne ovat elämää. Ja sinä olet elämässä vahvasti kiinni :-)

Halaus ystäväiseni.

Anna said...

No niin, ja kommentoi sitten samaa asiaa kuin kerran aikaisemminkin, koska silloin luuli, ettei osannut lähettää kommenttia :-) Kertausta, paasaamista.

Sori. Tää harjoittelee täällä.

anni said...

Anna: Kiitos!

..Jossain vaiheessa päätin kai jotenkin, etten tässä blogissani käsittele kovin syvällisiä murheita ja huolia.. siksi myös USEIN blogin sisältö niin vallan pintaraapaisua ja turhamaistakin sellaista... You know.

Mut.. niin, aivan oikeassa olet huolista ja vakioista.

Kiitän.. ja halaan.. :)

anni said...

...ja ehkä tämän blogin sisältö myös muuttuu ajanmyöten..