23.10.08

syysloman rauhallinen torstai ilta töissä..

..Torstaita töistä. Mukavasti on tullut kommentteja. Kiitos siitä, ne tuntuu niin uskomattoman hyvälle. Voisinkin kysyä neuvoa arvoisilta muilta bloggaajilta: Miten vastailette, siis onko teillä joku systeemi, et tulee vastattua kaikille?!? Toivottavasti mulla ei mennyt kovin montaa ns.ohi.. Ja miten pidätte "kirjaa", mihin olette itse kommentoineet, jotta voitte lukea vasta-kommentin? Mm..hankalaa, ainakin mulle..vielä.. Onko jotain muuta, mistä neuvoisitte..ja mitä en ees ole huomannut/tajunnut käyttää/tehdä?
Tänään kävin vielä uudestaan kirpparilla.. Ai-ai minä! Mukaan tuli vielä vyö, 3e ja pieni ruskea laukku, 8e. Aika kallis se kirpaprilaukuksi ja kun se on vielä tosi pieni.. Mutta tyylikäs ja ruskea. En omista montaa ruskeaa, aina vaan MUSTAA.
Ennen töihin lähtöä otin vielä kuviakin kotoa, mutta ne jäi kameraan kun patteri oli ihan tyhjä ja en saanut niitä kamerasta. Ehkä hyvä näin..
Mukavaa tietää, että huomenna kun pääsen töistä, edessä on monta vapaata. Perjantai iltana maailmanparannusta ystävän seurassa. IHANAA! Ja lauantaina ulkoilua mummolassa. Toivottavasti sääon aurinkoinen!
Nyt kohta Idolsin pariin.. ehkä kirjoitan vielä sen jälkeen tunnelmista.. Mukavaa torstaita!

6 comments:

melkoelli said...

Ihania nuo sun kirppislöydöt! Kiva katsoa, mitä toinen kirppisihminen on löytänyt. =) Minä tykkäsin tuosta hameeta erityisesti. Itsekin kävin tänään kirppiksellä, mutta en löytänyt mitään. =(

Mulla ei ole mitään erityistä vastaussysteemiä kommentteihin. Yritän vastata edellisen postauksen kommentteihin seuraavan postauksen tullessa. Tai kun kerkiän. Kuitenkin suht' pian.

Ja jostain sieltä asetuksista olen laittanut ruksin kohtaan, että kaikki kommentit tulee mulle sähköpostiin. Näin saan varmasti itse lukea kaikki saamani kommentit. Se on ainakin ihan kätevä.

tina said...

Woe odotan innolla vastauksia niihi kommenttijutuihin en tiedä myöskään miten toimia oikein.Waude mitä löytöjä!Tahtoo semmosen ruudullisen hameen.
Ihanaa Perjantaipäivää!

t.Tina

Heini said...

Ihanalta kuulostaa sun tuleva viikonloppu! :) nauti!! ♥

ja kaunis uusi ulkoasu blogissasi!

anni said...

Tina ja heini: KIITÂN! Voi että, miten hyvälle voikaan tuntua saada kommenttia. Hehkutan sitä NIIIN usein..mut tottahan se on!

KIITOS!!!!

Blogin ulkoasua yritin kauan säätää..ja ON vaikeaa saada se just sellaiseksi, omanlaiseksi ku haluaa..mut parempaa en pystynyt tälläkertaa.. Kiitän!

anni said...

Melkoelli:
Kiitos kommentista! Kivaa, että tykkäsit hameesta. Mäkin..se on just sellianen, mitä yritän nyt käyttää enemmän.. klassista, siistimpää, mutta silti ehkä vähän tyttömäistä. Yritän koko ajan pitäähameita/mekkoja useammin.. Ja sieltä kirpultahan ne suurin osa on peräisin.

Vastausysteemi mullakin tuo, et ne tulee sähköpostiin. No nyt tein sillee, et hyväksyin ne kaikki ja ist vuorotellen vastaan kerralla useampaan kommenttiin.

elisa said...

yleensä teen vastavierailun kommentoijan blogiin ja kirjoittelen sinne! :F joskus tulee sitten kirjoiteltua omaankin blogiin, vaikka se on kommentoijien kannalta hankalaa kun ei tiedä tuleeko he takaisin!

mutta kiitos kommentistasi :):) mukavaa että pidät