3.10.08

Mikä viikko?

Uhh, en muista milloin viimeksi olisi ollut näin hektinen viikko. Helpotus.. Helpotus, että töihin tulee taukoa, kun alkaa taas opintojen lähipäivät. Tosin, vaikka ne on mukavaa vaihtelua arjesta.. nekin on rankkoja. Opiskeleminen kun ei ole mulle sitä helpointa ja usein mietinkin, että miksi taas? Miksi "kidutan" itseäni uudestaan ja uudestaan? Töissä on ollut raskasta ja toivon että saan pään tyhjennettyä asioista. Ystävien luona vieralut ovat olleet mukavia! *kiitän!!!*

Huomenna juhlimaan! Aahh.. IHANAA! :D Mulle on tullut teini ikä ja haluaa ihmisten ilmoille! Blogien luku on ollut mulle "terapiaa" unohtaa asioita.. Siis ettei työ asiat pyörisi päässä. Ja ihanilla sisustusjutuilla olen saanut ne pois! Hahaaa! Siinäpä mulla hyvä "syy" bloggailla! Mun terapiaa! BLOG-terapiaa! Mulla on suuri into käydä "muokkamaan" blogistani enemmän persoonallisen näköistä. Haluan-haluan-haluan! Ehkä jo huomenna? JOS ehdin.

Toivotan ihanan leppoisaa ja tunnelmallista viikonloppua!

1 comment:

melkoelli said...

Ihanaa kuulla jonkun toisenkin todella NAUTTIVAN bloggaamisesta ja blogien lukemisesta! Itsellenikin se on juuri sellaista hengähdystä arjesta.
Kun on päiviä, että on yksin lasten kanssa kotona, niin on ihanaa rentoutua välillä blogien parissa...
Jatkakamme siis!

Ja mukavaa bileiltaa sinulle! =)