14.10.08

Tiistaita jo..

Voihh, miten aika meneekään nopeasti. Nyt on ollut vielä muutama päivä vapaata töistä. Hyvä näin! Olen yrittänyt opetella skannausta kuvan käsittelyä. Muutaman jutun sainkin muutettua/ lisättyä, varmaan huomaatkin. Lisäsin piirustuksiani, mitkä oolen tehnyt 2007 talvella, Tsekkiläisen ystäväni runokokoelman kuvitukseen. Kuvituksia tuli yli 40kpl, lisään niitä myöhemmin.. Asettelu blogiin on ollut enemmänkin kuin hankalaa. Grr... Ystäväni kirja projekti vielä kesken. Mutta-mutta, yritän saada niitä järkevämpään muotoon...

Joskus aikaisemmin olen kertonut painonpudotusprojektistani, mikä alkoi maaliskuussa 2007. Projekti on tuottanut tulosta mukavasti ja jokaiseen lähteneeseen kiloon olen NIIN tyytyväinen, mutta ihan tavoiteessani en ole... vielä! Tavoitteni on lähtöpainosta pois n. 23kg, jotta olen painoindeksin mukaan normaalipainossa. Jonkun mielestä kuulostaa hurjalle, mutta ihan järkevyyden piirissä ollaan, no worries! Loppukesästä projekti hiipui, kun juoksut jäi flunssan takia ja ruokiakin tuli syötyä liikaa.. NYT jatkuu taas.

Koska tämä on nyt julkista, annan lupauksen: Olen 10vrk täysvauhdilla (ateriankorvikkeilla), ja sen jälkeen tarkkaan seuratulla ruokavalioilla. Kirjaan ylös kaikki liikkumiset ja painon. Liikuntaa vähintään 30min joka päivä + joka toinen päivä kunnon (45min) hölkkä/juoksu tai 1,5km uinti. Tavoitteeni on, että 1.12 olen 7kg saanut pois. Sitten olen tavoiteessani ja jatketaan painon tasapainoilua. Minulla on oma kannustusjoukko, jonne mahtuu mukaan (vink-vink!!!) ;) Toivotan itselleni voimaa, positiivista asennetta ja hyviä kelejä, jotta voin ulkoilla reippasti! :) Toivottavasti JOSKUS jaksaisin juosta/hökätä puolimaratonin. Kuka lähtee mukaan??? :)

Meillä on uusi ulko-ovi, mikä odottaa sennusta! Jos tänään remppamies yhdessä mieheni kanssa saisi laitettua.

Eilen haravoitiin KOKO piha, tuloksena 2 peräkarryllistä lehtiä! Nyt on siistiä vähäksi aikaa. Tässä kovin käytännönläheiset kuulumiset tälläkertaa. Ei kovin luovaa tai kaunista, raakaa ennemmin!

Iloa!


1 comment:

Lotta said...

Edelleen olen sitä mieltä että voisit juosta sen puoli maratonin ensi toukokuussa mun ja Hennan ja muiden kanssa.. Pystyisit kyllä!!