23.9.08

Aurinko!


Nyt on ollut monta NIIN kaunista päivää! Mieheni kävi puistossa kameran ja tytsyn kanssa, kun äiti oli töissä..

Vapaa päivä. Olen yksin kotona ja tekemistä olisi vaikka kuinka paljon, mm.koulutehtäviä... MUTTA, minulla on tärkeämpää tekemistä TAAS: odotan lapsuudenystävää vanhempiensa kanssa Eestistä kylään! Voit taas kuvitella, mikä järjestely täällä on.. Siis ei niinkään siivous, vaan taas se tavaroiden siirtäminen paikasta toiseen, jotta näyttäisi kivemmalle.

Kävin eilen tutustumassa naapurikaupungin uuteen kukkakauppaan. Tai siis en oikein edes taustasta tiedä, oliko vanha kukkakappa vaan vaihtanut nimeä ja tyyliä? No jokatapauksessa, se oli KAUNIS, tilava ja siisti.. Ja sielä oli PALJON Tanskalaistyylistä (mun lokerioinnin mukaan) koriste esinettä.., mm. 'green gate'n juttuja.. Olisin löytänyt tosi monta juttua kotiin vietäväksi, mutta rahatilanne ei anna siihen nyt yhtään lupaa. Kiersin nopsaa kirpparinkin, ja en ostanut mitään!!!! Se on mulle saavutus, koska sielä oli montakin kotiin vietävää juttua ja vaatteita itselleni (lue: muutama musta neulepaita lisää 10:en joukkoon).

Nyt siis järjestelyä.. Keräsin pihalta viimeisiä kukkiakin.. Aurinko piristää. Kohta teen kasvis-kana lasagnen valmiiksi, jotta illalla sen voi vaan laittaa uuniin ja that's it!

Toivon positiivista energiaa säkkikaupalla!
Ja kiitän kommenteista, ne tuntuu NIIN hyvälle!

No comments: