21.9.08

Sunnuntaita


Ihana aurinko ulkona! Haluaa ulos, mutta lähteekin töihin iltavuoroon. Perhe torkkuu päiväunia ja Anni näpyttelee. Flunssa helpottaa ja siihen oli parhaana lääkkeenä hyvän ystävän seura ja 2,5 pulloa viiniä.. :) Maailma parantui ja paljon. Toisaalta tajusi myös, että oma ns. arki on ihan yhtä arkea kuin muillakin. Miten vähän sitä nykyään tarviikaan viihtyäkseen? Mukavaa seuraa, that's it!


Olen siivoillut.. Laitan joitain kotikuvia, miltä täällä näyttää tällä hetkellä.. Kuvat siis olohuone + ruokailuhuone yhdistelmästä. Ruokailuhuone siis tällä hetkellä makuuhuoneemme ja vanha ruokapöytä toimii tietokone pöytänä. Uhh, ei kyllä ansaitse moista.. Mutta toivottavasti jo TOSI kohta ruokailuhuoneemme on ruokailuhuone + työhuone yhdsitelmä.. :)
2 comments:

Heini said...

Teillä on ihanan väriset seinät!! tuovat lämpöä ihan erilailla kuin tällaset kalsean valkoset kuin täällä meitin vuokraluukussa on ;D

anni said...

Heini, kiitos taas! Ihanaa kun olet kommentoinut ja ilmaissut mielipiteitäsi.. Jee, JOKU lukee!! :)

Rakastan värejä, vaikka tiedätkö rakastan valkoisatkin! Ja luulenpa pahoin, että jossain vaiheessa seiniemme väri saattaa vaihtua..

Olohuoneemme seinien väri oli mieheni kanssa yhteinen päätös. Mutta alussa vanhemmat ja jaopa remppa "apulaiset" inhosivat. Nyt kun on huonekalut (paljon valkoista!) huonessa, äitinikin jo jo tykännyt..hihh..

Taidamme nauttia "järkyttämisestä"!