17.9.08

Flunssaa ja arkea...

Yläkerrasta kuuluu rempan ääniä taas. Sielä ne "ukot" touhuaa. Ihanaa, kun jaksavat. Ja ihanaa, kun mahdollinen huoneen valmistuminen on taas millimetrin lähempänä.

Yskää, nuhaa, päänsärkyä. Silti olen ollut pitkäään vuoron töissä. Pidän vuorotyön vaihtelusta, mutta tällaisena puolikuntoisena se on rankkaakin. Pidin kotikoulussa liikkatunninkin ja lenkkeilin nuorten kanssa reippaan puolentoista tunnin lenkin. Nyt paleltaa. Uunissa on jo 3 korillinen puita, teekuppi höyryää ja tytsy katsoo ranskalaista piirettyä sammakoista. Anni näpyttelee ja "purkautuu"...

Paluumatkalla töistä ostin viimeisillä kolikoilla 2 valkoista mattoa (Jyskistä) kylppäriin. Olen SUPER taitava tuhlaamaan, varsinkin silloin, kun ei ole muutenkaan ylimääräistä. MUTTA, oli ihan pakko: 2,50e ja 5e ostokset oli.. No ok, ok..mukaan tuli myös 4 sinkkiruukkua yhteensä 2,50e ja saippua alusta 0,60e.. Anni!!! Just kun olin sopinut mieheni kanssa, ettei törsätä. Nolottaa, mutta joku varmasti ymmärtää mua?

Mulla on ihan suunnaton himo sisustaa, järjestellä ja siivota. Ystävä Eestistä tulee kylään vanhempiensa kanssa.. ja NIIIIIIIIIIIN haluisi laittaa paikkoja edes vähän nätimmäksi, kun on niin kaaosta täällä. Huomenna touhuan.. Ihan varmasti touhuan!

Tästä tulikin tämmöinen moka-tilitys. Olen vahingossa tilannut itselleni 2 lehteä. HUOM! Vahingossa!Kun sovitusti luovuin Anna-lehden tilauksesta ja sovittiin että vaihdan sen johonkin toiseen.. Ja kas kummaa, nyt olenkin 2 lehden tilaajaa - Glorian koti ja kotivinkki. Olenko ihan mummo jo? Vai vaan aikuinen? Mut.. koti ja kotijutut kiinnostaa nyt paljon enemmän kuin Anna-lehden juorut..

Anni haluaa palautetta ja lohdutusta muiden "synneistä"..

Iloa..silti!

Atsihh!

1 comment:

Heini said...

Paranemista!!! ♥

kuulostaa muuten hyvin tutulta tuo tuhlailu silloin kun rahaa on jäljellä kolme euroa... mikä hitto siinä on että just silloin kirppiksellä tulee vastaan joku aivan ihana löytö, just sillä kolmella eurolla?!? ei vissiin pitäisi ees vilkaista kirpun tai kauppojen suuntaan kun rahatilanne on huono...