28.9.08

Sunnuntai vaan jatkuu
Niinkuin huomaa, sunnuntaina paistoi aurinko. Ja sunnuntaina oli syksy.. ;) Ja sunnuntaina oli myös kamera kovassa käytössä. Nautimme siis sekä syksystä, auringosta ja kuvien napsimisesta...


Töistä palattuani haravoimme pihaa. Tykkään siitä! Tykkään ulkona olemisesta. Tykkään touhuamisesta. Tykkään kun jaksan ja olen hyvällä tuulella.


Aikaisemmista kuvista näkyy nyt ne yläkerran seinät. Sielä on siis 2 huonetta ja eteinen!!! Tuntuu NIIN hyvälle. Seuraava askel on saada sähkömies paikalle. Edistyy siis taas.


Laitoin tänään myös useita kuvia tähän, jotta Monan isoisä Tanskassa näkee "meitä".. Tämä siis se tekosyy tuosta suuresta määrästa valokuvia.

Toivotan hyvää ja leppoisaa alkavaa viikkoa!
Pitäkää huolta itsestänne ja toisistanne!
1 comment:

Heini said...

Nyt onkin ihana muistella noita kauniita syyspäiviä, kun ulkona on harmaata ja vettä sataa.... onneksi lapset tykkäävät tästäkin kelistä, niin ei voi jämähtää täysin sisään.

Mukavaa viikonjatkoa!! =)

ps. mä olen joskus tehnyt tuon blogiotsikon siten, että paint-ohjelmassa jo kirjotan kuvaan suoraan blogin nimen (tai mitä ikinä tahtoo siinä kuvassa lukevan). Sit vaan jättää sen otsikko-kentän tyhjäksi eli ei kirjota enää bloggerissa uudelleen sitä nimeä. Jotenkin niin se meni ;)

kelloja ja laskureita saa, kun kopsaa (ihan hiiren oikealla namiskalla copy) joltain niitä tarjoavalta sivustolta sen lähdekoodin (tai mikä lie se on nimeltään) ja liittää (hiiren oikeella paste) sen sitten bloggerissa (muokkaa - lisää gadget - HTML/Java script) sinne sisältö -kohtaan.

Saikohan tosta mitään selkoa?!? ;D