18.9.08

köhh, järjestelyä ja muutakin..

Olen tänään flunssaillut, siivoillut, sotkenut, järjestellyt, maalannut, vaihtanut verhot ja siirtänyt tavaroita paikasta toiseen. En mennyt edes jumppaan kun olin niin flunssainen, mutta en kai ikinä ole niin kipeä, etten voisi va¨hän "sisustaa"? ;)

Maalasin viimeisen kerran vielä eteisen seinän, kun pinta näytti jotenkin epämääräiseltä. Nyt se on, mikä on ja saa jäädä. Siinä samalla maalasin kaikkee muutakin sillä vaalealla - 2 kpl vanhoja siniseksi maalattuja puulatikoita, mustaksi maalattu kahvallinen kori ja vanha naulakko, mikä ennen oli semmoinen sympaattisen kuluneen ruskea. Kuulen sen kuitenkin sopivan paremmin nyt valkoisena meille, joko eteiseen tai tulevaan Monan huoneeseen.

Remppa-Esko oli tänään taas touhuamassa yläkerrassa. Ihanaa, TAAS se edistyi vähän ja näyttää jo vähän siltä, että JOSKUS sielä on ihana huone.. Tik-tak-tik-tak.. kunpa kohta olisi jo...

Kylpyhuone... laitoin uudet matot lattialle ja otin muutaman kuvan, mitkä laitan kans tänne. MUTTA, sisustus ei ole lainkaan valmis, joten taidatte myöhemmin nähdä lisää vielä kylpyhuonettani. Se on kai mun kodin lempi "huone".. Pahoittelen kuvien laatua.. siis kun joissain otettu salamalla, joissain taas ei..

Kylpyhuone/WC on hassun muotoinen. Kylpyhuoneeseen kuljetaan läpi punaisen WC:n. Punaisessa osassa on siis WC, lavuaari+peili hässäkkä ja toisessa seinässä vesivaraaja (mille ei ollut parempaa paikkaa harmi kyllä) ja naulakko pyyhkeille ja yläkuvassa näkyvä vanha tuoli. Vanhan tuolin tilalle on suunnitteilla hankkia kapea ja korkea valkoinen kaappi emännän meikeille ja muutamalle pyyhkeelle. Myös pöntön yläpuolelle on tulossa 2 valkoista avoyllyä.Molemmissa, siis sekä punaisessa WC:ssa, että valkoisessa kylpyhuoneessa on nyt ne "kalliit" mattoni.. Vaatimattomat, mutta mielestäni mukavan rosoiset.. ja pehmeät! Lattialla tumman harmaa rosoinen 10x10cm laatta.
Wc:mme päätyi punaiseksi ihan vahingossa. Menimme siis ostamaan jotian tummaa beigeä, mitä ajattelimme sit yhdistää valkoisen ja tumman harmaan kanssa..MUTTA, miten kävikään? Beigen valinta oli vaikeaa, eikä sitä oikeaa löytynyt. Mies sanoi, että ihan sama, ota vaikka tuo punainen ja osoitti kirkasta punaista.. Nooh, Anni otti! Ei tarvinnut kahteen kertaan sanoa. Punainen oli melko rohkea veto, ja moni järkyttyikin (taas!), mutta pidämme itse siitä. Ja yhdistettynä valkoisen kanssa se oli meistä mainio valinta. Ja JOS ja KUN, niin sen saa kyllä maalattua, lasikuitutapettia kun kerran on. Kuvassa siis olevan pyyhetelineen päälle tulee 4kpl mustavalkoisia valokuvia tummissa kehyksissä. Laitan kuvia, kun taulut seinässä..
Tässä näkymää suihkuhuoneen puolelta..
Tässä taas siis se suihku/ kylpytila. Seinissä isoa valkoista mattaa laattaa, lattia sama tumman harmaa. Suihku nurkkauksen vierestä menee vielä lasiovi saunaan. Sieltä ei ole kuvia, koska se ei ole vielä valmis ja täys roinaa...


No comments: