2.9.08

Koti, kotona, takaisin reissusta..


Tanskan 4-päivän reissusta takaisin.. Väsyneenä ja flunssaisena. Reissun tarkoitus oli mieheni sukulaisen häät - ensimmäiset tanskalaiset häät! Juhlat olivat mainiot, tyylikkäät ja leppoisan rennot! Mutta oli kyllä mielenkiintoista tutustua tanskalaisiin häätapoihin, tavata uusia ihmisiä..ja aina välillä kun ei ymmärtänyt ihan kaikkea, niin piiloutua kameran linssin toiselle puolelle.. Tulos= 400 valokuvaa. :)

Kotiin oli ihanaa palata, tosin yksi nukkumaton yö lentokentällä veroitti melkoisesti. Flunssaa pukkaa päälle. Koti on kaaos, matkalaukut auki lattioilla ja tärkeimmät tuliaiset ulos revitty. Uhh! Huomenna.. Huomenna järjestelen vähäsen.

Tanskasta tuli ostettua mukavat ovenkahvat! Halusin löytää jotain vanhanaikaisen oloista..ja löysinkin TOSI edullisesti.. Laitan kuvaa myöhemmin. Toivottavasti näyttävät ovissakin hyvälle. Aina Tanskassa käydessäni ajattelen, että kunpa olisi ISO tukku rahaa ja peräkärri, et voisi sisustaa kotia. Löydän sieltä aarteita. Löydän niitä kirppareilta, alennuskoreista/jämistä tai supermarketeista.. Ja halvalla. Tällä reissulla suunnaton kulutus pysyi aisoissa, kun ostosten tekemiseen oli vain n.5 tuntia.

Nyt tämä flunssainen äityli lähtee hakemaan tytärtään päiväkodista ja sen jälkeen laihdutusryhmän viimeiseen tapaamiseen. Mukavaa, vaikka liikkumisesta tänään EN voi nauttia, vaikka syytä olisi. Sen verran on herkuteltu tällä reissulla..

Tsemppiä flunssaisille ja ei flunssaisille!
-anni

2 comments:

Heini said...

Ihania kuvia häistä! ♥ ja tuo sinun punainen mekko on tosi kaunis :)

anni said...

Voihh..Kiitos Heini.. :) Tuntui NIIN hyvälle saada kommenntia.. ja mekostakin vielä. Olin vielä puoli vuotta sitten n.20kg isompi.. ja tämän mekon osto oli vähän niinkuin palkinto itselleni terveemmästä elämästäni. En ole vielä blogissani ehtinyt asiaa käsitellä..ehkä joskus..Mutta se on ollut viime ajan suurimpia elämänmuutoksia..