13.9.08

syksyn tunnelmaa

Kävimme tänään mummon ja ukin haudalla.. Vaihdoimme begoniat kanerviin ja laitoimme kynttilät. Aika on vierähtänyt NIIN nopeasti ja heidän poismenosta on jo monta vuotta. Silti se saa mielen niin kovin haikeaksi. Monta tarinaa olisin vielä voinut kuunella ja monta keittolautasta syödä.. Puhumattakaan kaalipiirakoista ja muista herkuista..

Kaipaan...Siivosimme tänään myös hieman pihaa, vaikka olenkin edelleen flunssainen. Ei vaan malttanut pysyä sisällä, kun ulkona oli vihdoinkin aurinkoista. Tyhjensin ikkunoiden alla olleet kukkakorit, joissa oli valkoiset petuniat. Nyt näyttää tyhjältä. Leikattiin nurmikko..

Lounaaksi laitoin tänään kana-pesto-kasvis couscousia... Nam! Mona söi 2 isoa lautasellista, ihan ku ei ois ruokaa ennen nähnyt! Illalliseksi teimme taas daisy-grillissä (lehmän näköinen pikkuinen voileipägrilli) lämpimiä voileipiä, joissa oli välissä oli mm. lounaasta jäänyttä cousousia, tai sitten eilistä lohta, tai Monan leivissä mm. nakkia ja juustoa.. :) Maistui sekin.

Laitoimme pihalle joskus aikaisemmin mainitsemani öljylyhdyt, mitkä ostettiin viimeisellä Tanskan reissulla.. Tässä syystunnelmaa pimeästä!
1 comment:

Heini said...

♥ elämän kiertokulku on tavallaan kovin surullinen asia. jota on niin vaikea välillä hyväksyä. oma ukkini lähti tästä maailmasta helmikuussa ja musta tuntuu että en vieläkään käsitä koko asiaa! pikkuhiljaa nämä asiat mielessä muuttuvat sellaiseksi hyvältä tuntuvaksi kaipaukseksi, kun se puristava suru alkaa hälvetä.. ♥