2.9.08

ovenkahvaa ja muutakin..














Tanskan tuliaisia..Ahh.. Jos/kun olisi PALJON rahaa, voisin tuoda PALJON tuliaisia..Hih! Mutta tässä aikaisemmin mainitsemani ovenkahvat.. Mielestäni mukavan näköiset eikä liian koristeelliset. En olisi aikaisemmin välttämättä uskonut, että jaksan välittää joistain ovenkahvoista, mutta näköjään jaksan..ja enemmän kuin luulinkaan. Tarjontaa ja valikoimaa on paljon, hinnatkin hyvin korkeat. Nämä ei ollut liian kalliit, onneksi.















Ostimme myös TOSI halvalla puutarhaan teräksiset puutarhalyhdyt (2kpl) kepin päässä, jotta kotimme näyttäisi VIELä enemmän tanskalaiselta..Hah.. Sielä tuttaviemme ja sukulaistemme kodeissa on paljon terästä, mikä tosin ei tarkoita että kodit olisivat modernit.. Mielestäni yllättävän toimiva materiaali.















Mukaan tuli myös hyvin pikkuiset kanvas maalauspohjat telineessä (3kpl).. Herttaiset, eikä meillä todellakaan ole liikaa krääsää.. EI ollenkaan! ;)















Mona sai kesämekon.. Se vaan tuntui Monan kesämekolta, mitä tosin pidetään syksylläkin trikoopaidan päällä ja housujen kanssa.















Tanskan oma "Fazer" - TOMS. Tummaa suklaata. Nam!

No comments: