19.9.08

Perjantaita jo

Atsihhh! Olen eilen touhunnut niiiin, etten tänään sit kyennytkään selättämään tämän flunssan ja menemään töihin. Huono omatunto, vaikkei kai pitäisi olla. Enkö osaa vaan levätä sängyssä ja juoda lämmintä yrttiteetä? Torkkua ja selailla kirjoja/lehtiä? En.. Minun "PITÄÄ" kirjoittaa blogia (olenko koukussa?), siivota loputkin levällä olevat rojut ja ainakin tehdä koulutehtävia, koska sielä ne takaraivossa nakertelee.. Aikuisopiskelian arkea: yhdistää työ, koulu ja koti.. + vielä minun persoonallinen saamattomuus/ kaiken tekeminen samaan aikaan.. Pahoittelen valitustani.

Huomenna illalla tulee ystävä kylään. Ihanaa! Ahh.. Pistin uuniin puita, juon yrttiteetä, kuuntelen Katie Melua'n kaunista ääntä ja tuijotan ulos ikkunasta. Ja..aaa.. ihailen eilen laittamani verhon reunaa - herttainen ja kodikas.


Opiskelen yhteisöpedagogin aikuislinjalla ja juuri viime jaksolla oli äidinkieltä ja tieteellistä kirjoittamista.. UHH, mietin näitä omia kirjoituksiani ja voisi ottaa punaisen kynän ja käydä korjaamaan tätä NIIN Annin näköistä tekstiä. Olen oikeasti pahoillani, jos virheitä esiintyy jo melkein liian usein. Hoonoo soomi.


Tässä jo aiemmin mainitsemani reissu-WC:n musta ovi..


Eilen maalaamani naulakko, kori ja pieni laatikko.
Isompi laatikko oli kuivumassa muualla.
1 comment:

Pia said...

Atshii takas ja kiitos kauniista sivuistasi Anni <3