30.9.08

Tiistaiko taas?

Olen tutkinut varmaankin satoja blogeja viime aikoina. Ahh, miten kauniita sielä onkaan! Myös blogilistaan on tullut PALJON lisää. Hamstrasinkohan liikaa? Taisin tulla ahneeksi. Mutta, on ihanaa huomata, että on niin monia tuommoisa mun kaltaisia.. Mihin lokeroon meidät sit laittaisi? Esteetikkö-lokeroon? ...vaikka. Yritin laittaa myös viestejä vierailuistani sinne (ainakin joihinkin).

Halusinkin kysyä/ pyytää: kirjoittaisitko pienen viestin ja esittelisit itsesi kun olet vieraillut blogissani? Mihin kiinnitit huomiota? Tuletko uudestaan? Miksi?

En ole saanut lisättyä tähän blogiini näitä laskureita yms.. Huomenna ystävän luokse kylään! :)

Rauhallista yötä!

3 comments:

melkoelli said...

Huomenta. Minä löysin blogisi eilen ja lueskelin tekstejä läpi. Nyt aamusta heti kurkkaamaan onko tullut yöllä päivitystä ja olihan tänne.=)
Kiva seurata remonttianne ja silti samalla kaikkia kivoja pikkujuttuja arjesta. Ja aion kyllä tulla toistekin. =)
Mukavaa keskiviikkoa!

memmu said...

Huomenta! Löysin blogisi jonkin aikaa sitten ja käyn täällä kurkkimassa aina kun ehdin ja muistan... tasaisin väliajoin siis.

Mielestäni nykyinen vaalea tausta on parempi kuin musta, tykkään ehdottomasti enemmän näin. Ja tuskin maltan odottaa mv-piirroksiasi joukkoon!!!

Kirjoitat hauskalla tavalla, mukavaa luettavaa, hauskoja kuvia, elävästä elämästä... siksi tänne tulen toisenkin kerran!

Laura said...

Sä päivität niin kovaa tahtia ettei ehdi pysyä kärryillä :D Mun "luona" oletkin jo vieraillut, joten en esittelyä tarvinne..? :D

ps. Valkoinen parempi!

Laura