22.10.08

keskiviikon tärkeitä asioita

Olin eilen aktiivinen. Aamulla 1,5h kuntosalitreeniä 'treenitoverin' kanssa ja illalla 45min juoksulenkki vesisateessa. Tunsin, miten minusta on tullut enemmän suomalainen kuin koskaan aikaisemmin. Sisua on tullut melkoisesti lisää vuosien varrella. Tälläkertaa mietin SISUN määrää kun ripsivärit levinneenä viipotin tuulessa kuunnellen rumaa poppia. Joka paikkaan kyllä kolotti, mutta kyllä oli itseensä tyytyväinen olo hetkisen.Grammat tippuu, muttei ihan tavoitteessa vielä olla.

Koulutehtäviä JA 5-vuotis merkkipäivän suunnittelua ollut tänään. Paikat varattu ja ei auta muuta kuin toivoa, että tulee mukavaa yhdessäoloa ihmisen, jonka kanssa viettää yhdessä sitä hektistä arkea. Toivoa, että toisen seura voi olla muutakin kuin jokapäiväistä arjen rumbaa, väsymystä, kinastelua tai semmoisita "ei oikein tunnu miltään". Toivon, että se oma aika tuntuu hyvälle MOLEMMISTA meistä..

(GGRR, just huomasin, että iso osa kirjoittamastani hukkui jonnekin. APUA, miten turhauttavaa! No lyhyesti uudestaan.)

Koko tuo suunnitteluhomma sai minut penkomaan vaatekaappia: "Mitä laittaa päälle tärkeälle illalle?" Sovitin mekkoa ja hametta monenmoista, korkkareissa sipsuttelin. Päätin, että olen silloin NAISEN näköinen! No pengottuaan hetken, löysin kasan jossa on vaatteita mitä ei vaan ole tullut käytettyä. Sovitin päälle, ja tässä yksi. Kesällä Tanskasta alennusmyynneistä ostettu trikoomekko. Mukava päällä ja ihan ok..MUT, ei vaan ole tullut käytettyä. Ja musta tuntuu, että se johtuu tuosta KELTAISESTA... Keltainen on vaan sellainen väri, et ei osaa käyttää.

Tässä siis ongelmavaatteeni:

Pengottuani vaatteitani sain "loisto" idean - KIRPPARILLE! Mut-mut, sainkin illalla siitä noottia. Mut kun oli PAKKO, tosi pakko! Kirpparisaldoa keräsin 25 minuutissa, en näköjään tarvi paljoakaan aikaa tuhlatakseni rahaa:


Ruskea SISLEY toppi, 3e



Musta pitkä neule paita/mekko, 5e



Harmaa ruudullinen hame, 4e



Kummallinen syksy/ kevät takki,
mutta oli musta vaan niin söpö, 7e

Yksityiskohta takista...


kesäleikkeihin, 2,50e


Kengät, 2e
Ksylofoni, 1e (ÄÄK, mikä väri!)


Jouluinen pöytäliina, 4e



Valkoinen tunika, 1e


Ja ÄÄÄÄK-LELU, 2e!

No nyt päästään aiheeseen!!!! Miten tämmöinen lelu päätyy MINUN ostoskoriin? Se on NEON punainen, venyvä, haiseva ja kun sitä ravistaa, niin sen sisällä syttyy valo!!! Siis JUST sellainen lelu, mitä boikotoin täysin.. ja TADAAA!! Sielä se on ja tyttö on NIIN tyytyväinen, ja kyllä se äitikin sitä väänteli. Missä on ne mun periaatteet? Kuka ne vei? Eikö mulla ole lainkaan selkärankaa enää? Vai olenko lapseni tahdon tossunalla?!? HELP!!!

No lopuksi rauhoittaaksen tätä "ÄÄK" tilannetta:


Mukaan tuli VAIN 1 sisustuslehti,
vanha sellainen..mutta teki mieli NIIN
kovin päästä selailemaan, 0,50e


..selailua..



Haluisin Monan sängylle tuontapaisen
peiton.. ja sohvan reunalle (kunhan
saan toisenlaisen sohvan..ja..ja..ja..
Ja meidän aikuisten makkariin valkoisen,
vanhanoloisen, juuri sen oikeanlaisen...



..tunnelmaa..



:-)

9 comments:

maano said...

kivoja tekstejä ja hienoi leluja luulenpa et tuon ksylofonin väri ei ole mitään verrattuna siihen lähtevään ääneen ... hih ..

Anne said...

Voi että miten hyviä kirppislöytöjä! Ja kyllä kirpparilla saa tuhlata rahaa ihan hyvällä omallatunnolla. Sehän on ympäristöteko!

Unknown said...

...Kiitos!

Maano: no on se värikin mulle paha paikka.. ;) JA olemme tietoisesti välttäneet soivia leluja..MUTTA hyväksyn nää, missä lapsi itse tuottaa sen äänen.. You know..

Anne: Kiitos! Kyllä, kirpparilla saa tuhlata. Mutta kun mä teen sitä ehkä vähän LIIAN usein, ja mieheni kanssa ollaan sovittu, ettei nyt "tuhlata".. MUTTA..kun ON ihna pakko..niin on pakko.. ggrr..

Anne said...

Moi! Kommentoit minun blogiin ja tulin nyt vastavierailulle:) Hauska tutustua :)

Ja voi hyvänen aika :O Kuka löytää 25min noin paljon tavaraa? :O Ihania juttuja oot löytäny, minusta on tosi kiva lukea, mitä ihmiset löytää kirppareilta:)

Minkä ikäinen tuo sinun tyttö on? Oma muksu täyttää nyt sunnuntaina 3v, näyttävät melkein samanikäisiltä.

Laura said...

Tykkään tuosta kellertävästä mekosta m u t t a mullekin jostain syystä keltainen tökkii päällä (muilla näyttää kyllä hyvältä :) )

Kaunis on samoin se kirpparilöytö takki, ottaisin mielelläni omakseni!

Pia said...

Haluun ton takin 7e!
No siis, kiloja pois niin tuun sit akemaan sen :)
OK?
:P
xxx

Unknown said...

Kaapinpaikka:
Mukavaa, että tulit vastavierailulle ja kommentoitkin ahkerasti!! :) kiitän!!!

juuh.. kirpaprit on kai jonkunlainen intohimoni. Arvaa, palasinko viel tänään uudetsaan sinne samaiselle kirpaprille? No palasin, ja mukaan lähti vyö, 3e, pieni ruskea laukku, 8e 8vähän kyl LIIAN kallis), ja sköna hem, 1e... PALJON sovitin vaatteita..MUT harmiksi eivät sopineet.. Sielä oli NIIIIIIIN ihana mekko, 7e..muttei mahtunut..Nýyh!

Mona täyttää tammikuussa 3-v.

Laura:
Kiitos kommentista!
Yritän pitää tuota keltakuvioista mekkoa..YRITÂN oikeesti.. Muutenkin mekkoja yritän käyttää useammin..

Ihanaa kuulla, että tykkäätte ruututakista. Itse ku epäröin sen ostoa..ja tänään vielä sovittelin kotona.. No oli se sit hyvä.. silti sellainen, et EI sovi monen asun kanssa.. MUTTA tykkäsin..SILTI:

PIA:
Kiitos kommentista! Annan sen takin sulle perinnöksi.. ;) Hali!!!

Heini said...

Onpas hyviä kirppislöytöjä!! lelukin vallan mainio :D mulla on pian loppumassa kirppiskielto (1kk ilman kirputtelua tai muitakaan ns. ylimääräsiä ostoksia) ja kylläpä jo "himottaa" päästä penkomaan!!! mies taitaa jo kauhulla oottaa...... heh:)

Unknown said...

HEINI:

Aaa...pitäisköhän mulle tehdä vaikka semmisia 2viikon kirppiskieltoja.. mm..hankalaa. Sielä se on jonkunlainen materialistisuus sit tulee esiin, vaikken sitä haluiskaan myöntää.