19.1.11

..Näin ne päivät kuluu, vaikka onkin niin hissukseen. Viimeisin suuri saavutus oli viime viikko - selvisin kivuista huolimatta. Viime viikko meni siis  lähinnä tytsyn 5-vuotis synttäreiden merkeissä. Kakkuja ja piirakoita leivoin ja yhdessä niitä syötiin. Suolaisina piirakoina oli (kinuskikissan sivuilta) chilitonnikalapiirakka, pestomozzarellapiirakka ja texmexkanapiirakka.  Lisukkeena salaattia. Nam, varsinkin 2 viimeistä piirakkaa olivat maukkaita, joita varmastikin teen joskus uudestaan, tyylini mukaan sovellettuna. Täytekakun (2kpl) täytteenä oli kuningatarmascarponea ja mangobanaanimascarponea. Ei mitään kevyttä, mutta maistuvaa. Viikonloppu oli leppoisa, kiitos siitä ystäville. Tytsy sai ihania lahjoja ja rakasti huomiota. On se 5-vuotias jo niin... iso tyttö. Viime aikoina varsinkin tytsy on kysynyt paljon elämään liittyviä vaikeitakin kysymyksiä. Siinä on sitten ollut pohdittavaa.

Tulevan makuuhuoneen asiat edistyvät (vihdoinkin). Kattoikkuna on tilattu, remppamies buukattu ja työt voivat alkaa seuraavien viikkojen aikana.. Kunpa kaikki menisi mutkattomasti...

Bloggerin kanssa olen taistellut monta iltaa. Tuskaisen taistelun jälkeen pääsin jopa blogini muokkaustilaan.. Yeah! Joko minä olen erittäin tumpelo tai jossain muussa on vikaa.  

Mieli.. se mieli, mikä muuttuu päivän aikana moneen kertaan. Viime aikoina ihmiset ovat osoittaneet lämpöä ja välittämistä ja se vasta on saanutkin minut itkemään.. On tullut ihanaa postia ja Anni on itkenyt. Sähköpostia tuli ja taas itkettiin.. Ja tänään tuli blogiystävältä  P A K E T T I ... ja tietenkin taas itkettiin.. Kiitos sydämellinen kun välitätte, ajattelette, tuette, olette olemassa.  

Ensi viikko..UHH.. On neuvolalääkäriä ja sikiötutkimusta ja lastenklinikkaa Helsingin päässä. Jännittää, pelottaakin, mutta kaikki menee hyvin.. Vauva kasvaa ja potkii. Masu kasvaa. Niin sen kuuluukin, kunhan ei ihan liikaaa..

Näillä mennään tänään. Huomenna taistellaan lisää bloggerin kanssa..


4 comments:

Niina K said...

Anni ei ole tumpelo vaan tekniikka.. tekniikka ei pelitä ;) Mitäs tekevät typeriä toimimattomia ohjelmia!!

Teija said...

Kaikki menee hyvin! <3

Mrs. Lotta said...

Heipä hei! Kiitos itsellenne, oli mukavaa & mahtavat tarjoilut, vaikka herra katsoikin tarpeelliseksi 'säännöstellä, etten saisi aina hävetä' ;) ;) ;) Ehditäänkö nähdä kun tulette Helsinkiin?

anninen said...

Ladies, THANKS for being here!