19.1.11

Hiluja rakkaaltaNyt on leikitty (lue: taisteltu) bloggerin kanssa. Blogi saa hetken levähtää siis muokkaukselta. Mut se täytyy sanoa, ettei ole helppoa se muokkaus/ uudistus/ mikä onkaan, jos ei tiedä mitä ja miten on tekemässä. Onko teillä muilla ollut "kriisejä" blogin teknisen puolen kanssa? Enhän ole ainut?
(Grr, nyt pomppii tekstit ja kuvat miten sattuu...ggrr...KAKKA!)
*
Asiasta paljon tärkeämpään - rakas.
Rakas on ollut viime aikoina tosi rakas ja osoittanut sen olemalla läsnä, tukemalla, lohduttamalla, kuuntelemalla ja rutistamalla uudestaan ja uudestaan. Jouluna osoitti rakkauttaan korulla, johon oli itse ihastunut (ja tiesi kyllä minun pitäväni siitä). Monella se on, mutta silti pidän. Naisen ääni.
Joulun jälkeen Helsingissä päivänä jolloin lapsemme diagnoosi selvisi sain toisen korun, 'everything will be fine' korun/ spinning jewelry'n sormukset. Ihailin niitä jo kesällä Tanskassa, nyt ne on sormessani, 3kpl itse valitsemiani. Nyt vasemmassa nimettömässäni on kolmesta sormuksesta koostuva valkokultainen teetetty sormus ja oikeassa nimettömässä 'everything will be fine' sormus. Vink-vink, oikeaan mahtuisi muutama spinning lisää.. :-)


8 comments:

Teija said...

Onpa sun mies ihana! Nyt jos koskaan kuuluukin olla tosi myötäelävä ja empaattinen <3

Hih, me ollaan melkein samiksia :) Tuo Naisen ääni on aikapaljon samantyylinen, kun mun Carmenit. Mies on parina vuonna kerännyt mulle sitä; korun, rannerenkaan ja nyt jouluna tuli korvikset. Melkein ainoat korut, joita edes käytän. Taitaako niillä olla jopa sama suunnittelija?

Nonna said...

Ihanaa! Niin kaunis ajatus antaa rakkaalle koruja!

Kivasti olet uudistanut blogisi ulkoasua. Kaikkea kivaa! Kiva tuo banneri!

Voimia ensi viikon tutkimuksiin! Kaikki menee hyvin!

Heini said...

Onpa kauniita!
Voimahalauksia <3

Tuula said...

Kiva uudistus blogissasi, näyttää oikein raikkaalta :)
Voi miten ihana mies sulla! On oivaltanut, että rakastaan täytyy helliä <3

Pia said...

Ihanat! Ja ihana blogipohja!
Itse tekisi mieli uudistaa blogia, mutta en viitsi kun en jaksa taistella tuon bloggerin kanssa, joten et ole yksin..
Halusin sanoa jotain piristävää Piamaisesti (ihan muuten vaan), mutta en juuri nyt keksi mitään.. Höh.. Kaikki menee hyvin!

anni said...

Teija,
Kiitti! Totta, niin kuuluukin olla nyt empaattinen, sen verran herkkä tää äityli on.

Piti mennä googlaamaan carmen-koruja. Totta, hyvin samantyyliset. Not bad, yeah?


Nonna,
Kiitti! Kai mun mies on tajunnut, että olen melkoinen harakka. Mun hilut on vaan useinmiten aika vaatimattomia, hopeisia.. siis ei mitään kovin arvokasta.

Uhh, tuon bannerin kanssa ja muutenkin blogin kans taistelin. Visio kun olis, mut en vaan osa toteuttaa..grrr. Kiva kun tykkäät! Ja voimia tarvitaan ja kaikki positiivinen otetaan vastaan.


Heini,
Lämmin kiitos!!! Halituttaakin ja usein ja paljon.. :)

Tuula,
Kiitti! Mies on totta ollut ihana..Joskus en ole oikein liikaa viitsinyt kehua, nyt kyllä kehun.


Pia,
Kiitti, tuo juuri piristää!! Kiitos lämpöisistä ajatuksistasi! Aahh, ihanaa etten ole ainut 'tumpelo'.. :P Toisaalta uskon siihen, että kokeilemalla mahdollisimman monta kertaa oppii jotain myös - learning by doing.

Kiva kun kävitte täällä. Ihanaa kun kommentoitte!

Miia - Miian unelmia said...

Onpa kauniit lahjat, niin ajatukseltaan kuin ulkomuodoltaankin!

anni said...

Miia,
Kiitti! Niin minustakin. Ja ne lahjaksi saamat korut, ne vasta rakkaiksi muodostuvatkin.. Pitäisi hankkia arvokas rasia niille tärkeille koruille.