31.1.11 Kuvat täältä Valkoinen
Niin yksinkertainen, puhdas, kaunis,
tyylikäs, konstailematon. Sen ei tarvitse
todellakaan olla kallista, kunhan vaan 
miellyttää silmää. Näitä kuvissa esiintyviä 
astioita olen kai nähnyt Suomessakin, 
mutta missä?!? Stockmann?

Kuulostanpas tylsälle. Onko sen tehnyt 
vuodet värikylläisyydessä? Kyllästyykö 
valkoisiin astioihin?  Jos olkkarin seinät
eivät olisi oransseja,  ihastelisinko silloin
valkoisia astioita? Eli TAAS palataan 
olkkarin oransseihin seiniin. Mistä en
siltikään raaski luopua, vaan pensselillä
sutia "kaiken" muun valkoiseksi...   ...   ...

Värikkäitä unia!

7 comments:

Teija said...

Valkosiin astioihin ei kyllästy. Miehellä oli Arcticaa, kun muutettiin yhteen yli 10 v. sitten, ja sitä ollaan sitten täydennetty. Teema olis muotoilultaan kivampaa, mutta näillä mennään nyt. Mutta väriin siis EI olla kyllästytty.

Vekkulit astiat tässä! :)

Nonna said...

Minäkin tykkään valkoisista astioista, meillä on 24h:ta. Niitä on helppo ja kiva yhdistellä erilaisiin kattauksiin ja erivärisiin muihin setteihin!

Kauniita nämä sinun kuviesi astiat!

Mrs. Lotta said...

Valkoinen on ihana väri. Ja nuo kuvissa olevat astiat ovat tosiaankin vekkuleita. Stockmannilta noita taitaa ainakin löytyä.

Kun aloiteltiin nykyisen asunnon remonttia, olin pyhästi päättänyt että yleisilme on hyvin hyvin valkoinen. Lopputulos kaikkea muuta. :) Nyt vannon, että jos koskaan muutetaan uudestaan meille tulee täysin valkosävyinen koti - seinät, lattiat, huonekalut, kaikki. Se olisi ihana. :)

nanna said...

Stockalta noita olen itse ostanut. Mulla on maitotölkki ja säilykepurkki. Ovat muuten vielä tosi halpoja!!

aini said...

Musta se Wirkkalan valkoinen paperbag- maljakko olis ihana, olen pari kertaa meinannut ostaa mutten ole vielä raaskinut. Myös noi ryppyiset muovimukit on hauskat!

Yleensä tykkään astioissa värikkyydestä ja eriparisuudesta, mutta sellaisia, missä on joku juju, kuten noissa ryppyisissä muovimukeissa kelpais kyllä mun kaappiin hyvinkin:)

Jutta said...

Meillä on tuo ylimmän kuvan kannu, se on Stokkalta. Valkoisiin astioihin en ole vielä kyllästynyt, vaikka minulla on ollut sama 24h-astiasto jo yli 10 vuotta (ja vaikka muuten tykkään värikkäästä sisustuksesta). Niin kuin Nonna sanoi, sitä on helppo yhdistellä kaikkeen värikkääseen.

anni said...

Teija
Kiitti! No samaa mietin. Meillä siis ei olla kerätty astioita. Muutama vuosi sitten kuitenkin pyysin lahjaksi 24h sarjan valkoista. Muutama muumimukikin kerääntynyt..mut muuten ollaan menty sekametelisopalle. Häälahjaksikaan emme pyytäneet, heh..olisi ehkä vähän pitänyt? Toisaalta musta nuo menee kivasti sekoitellenkin muihin astioihin.


Nonna
Kiitti! No niin just. Nuo 24h:n vielä jotenkin kivan klassisen pyöreitä. Sekoitellaan täällä kaikkiin muihin astioihin.


Lotta
Kiitti! Sun valkoisen tykkääminen on ehkä vaikuttanut minuunkiin - jollaintavalla. Muistan vielä hyvin ajan jolloin valkoista ei melkein edes ollut mulle olemassa. SIlti, valkoisessakin täytyy mulla/minusta olla se jokin juju.

Vannot? ooh.. mitä jos maku muuttuu? Mitä jos lapsesi valuavat pinkkiä tai mustaa? Hihh..


Nanna
Kiitti! No muistan juuh jonkun mainitsevan niistä. Ei ollut kovinkaan kalliita kyseisessä brittikaupassakaan.. :)


Aini
Kiitti. Anni meni heti guuglaamaan.. :) On ihana! Totta, just se JUJU on se juttu..tai miten ja minkä kanssa niitä yhdistelee. Mä tykkään kans rennosta, mut miksköhän en ole siinäkään kovin rohkea?


Jutta
Kiitti! Jotkut on vähän edellä noissa astioiden keräämisessä? Joskus mietin myös, et onkohans e aika suomalainen juttu, kerätä oman maan astioita? ..mm..jokaisella kunnon suomalaiselta löytyy Iittalaa, alvar aaltoa, arabiaa, fiskarsia.. :) Meiltä silti aika vähän, vaikka TOSI moni juttu on aivan ihana.

ELi, valkoinen ei ole tylsä? :P